Home Ενημερώσεις Πρόβλημα στα ΕΛΤΑ λόγω συνταξιοδότησης ταχυδρόμου – Ευθύνες στις Δημοτικές αρχές για...

Πρόβλημα στα ΕΛΤΑ λόγω συνταξιοδότησης ταχυδρόμου – Ευθύνες στις Δημοτικές αρχές για μη οδοαρίθμηση στο Πλωμάρι

2004
0

Πρόβλημα προέκυψε με την παράδοση των γραμμάτων στο Πλωμάρι. Λόγω συνταξιοδότησης του ενός ταχυδρόμου που γνώριζε και το τελευταίο σημείο σε κάθε συνοικία του Πλωμαρίου, δεν είναι δυνατή η παράδοση των απλών γραμμάτων και αντικειμένων χωρίς πλήρη διεύθυνση.

Από τα κεντρικά των ΕΛΤΑ δεν έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες για την αντικατάσταση του ταχυδρόμου, αλλά ευθύνες υπάρχουν και για όλες τις δημοτικές Αρχές Δήμου Πλωμαρίου και Δήμου Λέσβου, διότι παρά τις ενημερώσεις που είχαν στο παρελθόν από τα ΕΛΤΑ, δεν φρόντισαν για την οδοαρίσθμιση των δρόμων με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο εώς αδύνατο ακόμα και αν προσληφθεί νέος ταχυδρόμος, να γνωρίζει την κάθε γωνιά σε όλες τις συνοικίες του Πλωμαρίου. Και να τονίσουμε ότι περιοχή χωρίς οδοαρίθμιση, σημαίνει ότι χαρακτηρίζεται ως αγροτική περιοχή με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όπως μας ενημέρωσε ο προϊστάμενος των ΕΛΤΑ στο Πλωμάρι, κ. Μιχαλλέλης, ότι τα κούριερ, πόρτα πόρτα, δέματα, συστημένα, αντικαταβολές και ότι έχει barcode, παραδίδονται κανονικά.

Το πρόβλημα και η ταλαιπωρία των πολιτών αφορά τα γράμματα και αντικείμενα χωρίς πλήρη διεύθυνση. Όσα έχουν πλήρη διεύθυνση, ταχυδρομική θυρίδα κλπ παραδίδονται κανονικά.

Οι πολίτες προς το παρόν, θα πρέπει να προσέρχονται στο ταχυδρομείο για να αναζητήσουν τυχόν γράμματα, λογαριασμούς και γενικά αλληλογραφία ή απλά αντικείμενα χωρίς πλήρη διεύθυνση.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here