Home Uncategorized Καταγγελία για σκόπιμη δηλητηρίαση σκυλιών.

Καταγγελία για σκόπιμη δηλητηρίαση σκυλιών.

721
2

Από μέλος του site μας:
Καλησπέρα σας.
Σήμερα έγινα μέλος στο site σας και θέλω να κάνω μία καταγγελία.Σας παρακαλώ να δημοσιευτεί.

Είναι λυπηρό κάποιοι “άνθρωποι” να σκοτώνουν ζώα και να μη διώκονται ποινικά, όπως προβλέπει ο νόμος 1038/1932 «ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ». Είναι τραγικό κάποιοι “άνθρωποι” να σκοτώνουν κατοικίδια άλλων ανθρώπων χωρίς καμία συνέπεια. Ποιός έχει το δικαίωμα να μπαίνει σε ξένη ιδιοκτησία και να αφαιρεί τη ζωή των κατοικιδίων των ιδιοκτητών;;;;Τι κάνει ο Δήμος για αυτό;;;;Τι κάνουν οι Αρχές;;;;Τι κάνουμε εμείς οι ίδιοι;;;;
Δύο μέρες πριν, 5χμλ έξω από το Πλωμάρι της Λέσβου, στο δρόμο προς το Μεγαλοχώρι τρία σκυλιά από τρία διαφορετικά σπίτια, τα οποία βρίσκονται σε κτήματα δηλητηριάστηκαν.Ένα από αυτά ήταν η Ίρμα, ένα λευκό γλυκό σκυλάκι, το οποίο κάποιοι ασυνείδητοι είχαν αφήσει στο κτήμα μας δύο χρόνια πριν.Την Ίρμα τη φροντίσαμε, την εμβολιάσαμε , τη στειρώσαμε και την κάναμε μέλος της οικογένειας μας.Είχε παρέα και τα δύο μας λυκόσκυλα που φέραμε από την Αθήνα μόλις χτίσαμε το σπίτι (5 χρόνια πριν) σε περιφραγμένο κτήμα 14 στρεμμάτων.Η Ίρμα δυστυχώς δηλητηριάστηκε και η οργή μας είναι απερίγραπτη. Καταγγέλουμε το γεγονός και ζητάμε από τον Δήμο επιτέλους να κινητοποιηθεί.Ίσως τελικά είναι αναγκαίο πέρα από αγροφύλακες να υπάρχουν και ζωοφύλακες. Είναι βέβαιο ό,τι λείπει η Παιδεία από αυτούς τους ανθρώπους που δηλητηριάζουν τα ζώα και λυπάμαι που ο τόπος καταγωγής της μητέρας μου είναι γεμάτος από τέτοιους.

Comments Closed

2 COMMENTS

  1. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα τέτοιοι κακοί “άνθρωποι” παντού και όχι μόνο στο Πλωμάρι. Πρόσφατα είχαν γράψει οι εφημερίδες της Μυτιλήνης παρόμοια περιστατικά που μάλιστα είχαν σχέση και με στρατόπεδα.

  2. Το Πλωμάρι φημίζεται για τέτοια περιστατικά εδω και χρόνια,χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δε γίνονται κι αλλού.

    Άλλωτε θανάτωση με φόλα,άλλωτε βάναυσος τραυματισμός ακόμα και πνιγμός. Aν είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2009 να επιτρέπει το κράτος σε κάθε ασυνείδητο να αφαιρεί μια ζωή και να μένει ατιμώρητος!!!!!!

    Εγώ προσωπικά,πολλές φορές έχω αποπειραθεί να κανω δημοσίευση τετοιων θεμάτων σε παγκόσμιους οργανισμούς προστασίας ζώων,αλλά σκέφτηκα το διασυρμό του τόπου μου.

Comments are closed.