Home Ενημερώσεις Συμμετοχή του Γυμνασίου Πλωμαρίου σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+

Συμμετοχή του Γυμνασίου Πλωμαρίου σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+

571
0

Δελτιο τύπου: Στα πλαίσια του διετούς Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2, με τίτλο «Think Different, Do together” – «Σκέψου διαφορετικά, πράξε μαζί», ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Πλωμαρίου επισκέφθηκε το San Marcello στην Ιταλία από 05/03/2017 έως 11/03/2017.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν σχολεία από την Ιταλία, Πολωνία και τη Γαλλία η οποία είναι και η συντονίστρια χώρα. Στην εκπαιδευτική δράση, συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί Γεωργοπούλου Μαρία, Τόσκα Γεωργία και οι μαθητές/τριες Αρμενάκα Ανθή, Γάζηλας Εμμανουήλ, Γανώσης Απόστολος, Μανωλιού Μαρία, Μπαρής Χαράλαμπος, Φρατζιά Ραφαηλία. Η εγκάρδια υποδοχή από τη συντονίστρια καθηγήτρια του ιταλικού σχολείου και του διευθυντή διευκόλυνε την επικοινωνία και την συνεργασία των μαθητών από όλες τις χώρες. Με γλώσσα εργασίας τα αγγλικά οι μαθητές, μέσα σε διεθνικές ομάδες, παρήγαγαν βίντεο τα οποία αναρτήθηκαν στο Youtube, στο κανάλι που δημιουργήθηκε γι’αυτόν τον σκοπό.

https://www.youtube.com/channel/UC1jAzTZmZhg0n95_Y7nK30Q

Οι μαθητές μας γύρισαν ενθουσιασμένοι, γεμάτοι εμπειρίες και νέες γνώσεις ανυπομονώντας τα φιλοξενήσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους τους μαθητές από τις άλλες χώρες.

Το επόμενο ταξίδι μας ξεκινά στις 22/04/2017 με προορισμό την Krynica- Zdroj της Πολωνίας και θέμα εργασίας τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here