Home Ενημερώσεις Παράπονα για συχνές διακοπές νερού και σκουπίδια στην Πλαγιά

Παράπονα για συχνές διακοπές νερού και σκουπίδια στην Πλαγιά

1568
1

Παράπονα από αγανακτισμένους πολίτες της Πλαγιάς για συχνές διακοπές νερού αλλά και παράπονα από Γάλλους που έχουν εξοχικό και λόγω των σκουπιδιών δεν μπορούσαν να ανοίξουν τα παράθυρα τους και για τρεις εβδομάδες που διέμεναν εκεί κανένας από το Δήμο Λέσβου, την Αντιδημαρχία Πλωμαρίου και την Κοινότητα Πλαγιάς δεν έδειξε κάποιο ενδιαφέρον.

Είναι γνωστό ότι οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Πλωμαρίου, όταν συναντάνε την αδιαφορία το Δήμου Λέσβου και της Αντιδημαρχίας ή της Τοπικής κοινότητας, μας ζητάνε να δημοσιεύσουμε τα θέματα, μήπως και γίνει κάτι και δοθούν λύσεις.

Το E-mail που λάβαμε για τις διακοπές νερού:

Καλησπέρα σας ήθελα να καταγγείλω και να σας υποβάλω την αγανάκτηση αν όχι όλων των κατοίκων του χωριού Πλαγιάς στο Δήμο Πλωμαρίου τότε σίγουρα του περισσότερου λόγω συνεχών διακοπών ύδρευσης, η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη με τις διακοπές ύδρευσης να γίνονται 3-4 φορές την εβδομάδα από τις 1-6 το απόγευμα και από το 9 το βράδυ ή και νωρίτερα μέχρι το πρωί. Ο πρόεδρος του χωρίου λέει συνεχώς ότι υπάρχει πρόβλημα στους σωλήνες του δικτύου ύδρευσης που πλέον κανείς δεν μπορεί να πιστέψει. Σας παρακαλούμε πολύ να δημοσιεύσετε αν γίνεται το γεγονός αυτό μήπως και γίνει κάτι, άραγε ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου ή και ο Δήμαρχος Λέσβου κ.Γαληνός τα γνωρίζουν αυτά ;Συμβαίνει κάτι άλλο με το νερό;;;

Και τα δυο mail που λάβαμε για τα σκουπίδια

hello Sir, we are French and we bought an house in Plagia in front of the church. We have big problem with municipality with 7 garbage bins near the house. It stinks, we cannot stay on the balcony, and open the windows.
we ask municipality for deplace them, nobody is ready to listen our big problem
we hope you can help us

Και στις 1 Αυγούστου 2016 μας ενημέρωσαν ότι τίποτα δεν είχε αλλάξει μέχρι αυτή την ημέρα που θα αναχωρούσαν για επιστροφή στην πατρίδα τους:

Hi, thank you for answer. I leave Plagia early morning to day for France. This morning, nothing had change since our last email. It’s a shame because we stayed 3 weeks without beeing able to open our windows because of the smell and view. We return in october and we wish, we hope, this problem fixed, so we could invite friends our family in our house.

Thank you so much for what you do for us.

Best regards.

Martine and Lionel.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Καποιοι επιτηδειοι ας ευχηθουμε οτι δεν ειναι και υπαλληλοι του Δημου ουτε πλαγιωτες οπως ακουστηκε πετουν επισης σκουπιδια και μπαζα στην περιοχη βαταχτι Αγιας Βαρβαρας λιγα μετρα πανω απο την παραλια βαταχτι και κλεινουν το δρομο στους ιδιοκτητες ελαιοκτηματων.Υπαρχουν και αγανακτισμενοι κατοικοι που ειναι ετοιμοι να υποβαλλουν μυνησεις.Ευχομαι και αυτο το σοβαρο θεμα να το αναδειξει ο admin και αν υπαρχοι τσιπα απο τους υπευθυνους να ευαισθητοποιηθουν..Κριμα..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here