Home Ανακοινώσεις Ξενοδόχοι του Πλωμαρίου προτείνουν δημιουργία συλλόγου για διεκδίκηση αποζημιώσεων λόγω Προσφυγικού

Ξενοδόχοι του Πλωμαρίου προτείνουν δημιουργία συλλόγου για διεκδίκηση αποζημιώσεων λόγω Προσφυγικού

764
0

Ο Σύλλογος ιδιοκτητών Ξενοδοχείων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων «ΠΛΩΜΑΡΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ» καλεί σε συνάντηση που θα γίνει στο ξενοδοχείο Sandy Bay στις 8 Ιουλίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:00μμ, με σκοπό τη συζήτηση της πρότασης για δημιουργία συλλόγου που θα διεκδικήσει αποζημιώσεις λόγω της πτώσης του τουρισμού στη Λέσβο λόγω του προσφυγικού/μεταναστευτικού.

Η σχετική ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ & ΕΝΟΙΚΙΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ «ΠΛΩΜΑΡΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ»

Όλοι βιώνουμε τα καταστροφικά αποτελέσματα των επιχειρήσεων μας από το πρόβλημα των προσφυγικών ροών στο νησί μας. Ένα τεράστιο πρόβλημα το οποίο όμως δεν οφείλεται σε σεισμούς ,θεομηνία, ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά σε αποφάσεις κάποιων οι οποίοι επέλεξαν να γίνει το νησί μας τόπος εισόδου και υποδοχής χιλιάδων προσφύγων.

Κάποιοι λοιπόν επέλεξαν το νησί μας και μας επέβαλαν τις αποφάσεις τους με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε οικονομική χρεοκοπία, με όλες τις συνέπειες των αποφάσεων αυτών.
Πλήγμα στην τουριστική βιομηχανία του νησιού με μείωση του τζίρου των επιχειρήσεων πέραν του 90%, ανεργία στον κλάδο των εργαζομένων του τουρισμού πέραν του 90%, εκμηδενισμός ρευστότητας των επιχειρήσεων, αδυναμία πληρωμών ακόμη και βασικών αναγκών, φάσμα χρεοκοπίας, κοινωνικός αντίκτυπος, αποδυνάμωση κοινωνικού ιστού, εσωτερική & εξωτερική μετανάστευση, δυσοίωνο το άμεσο και το απώτερο μέλλον, δυσφήμιση του νησιού, και εκ μηδενισμός του σαν ασφαλή προορισμό, απογοήτευση νέας γενιάς, ψυχολογικές επιπτώσεις κτλ.

Συνέπειες τις οποίες δεν γνωρίζουμε για πόσα χρόνια ακόμη θα τις υποστούμε.

Κάποιοι λοιπόν επέλεξαν το νησί μας και μας επέβαλαν τις αποφάσεις τους με αποτέλεσμα να υποστούμε τις καταστρεπτικές συνέπειες των λανθασμένων αυτών επιλογών της ΕΕ.

Προκειμένου λοιπόν να αντιδράσουμε και να μην αφήσουμε τις τύχες μας στα χέρια άλλων, δημιουργούμε διεκδικητικό ΠΑΝΛΕΣΒΙΑΚΟ σύλλογο ο οποίος θα απαιτήσει αποζημιώσεις από την ΕΕ για την οικονομική -και όχι μόνο- ζημιά, στη πλειονότητα των επιχειρήσεων την οποία επέφεραν στο νησί μας, οι αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για το λόγο αυτό ιδρύεται ΠΑΝΛΕΣΒΙΑΚΟΣ σύλλογος με την επωνυμία ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΕΝΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ που απαρτίζεται από χιλιάδες επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου από ολόκληρη τη Λέσβο. Η δύναμη εν τη ενώσει.
Σαν σύλλογος ξενοδόχων Πλωμαρίου, συμμετέχουμε κι εμείς στον υπό ίδρυση σύλλογο και καλούμε τα μέλη του συλλόγου μας, όλες τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων στην ευρύτερη περιοχή Πλωμαρίου τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων τουρισμού, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, ταξί, μίνι μάρκετ, καταστήματα τουριστικών ειδών, σουβενίρ κτλ) να προστρέξουν να εγγραφούν στο σύλλογο για να ενώσουμε την φωνή μας και να απαιτήσουμε πίσω τη ζωή μας.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ λοιπόν όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την 8 του μηνός Παρασκευή (8-7-2016) στο ξενοδοχείο Sandy Bay ( του Παντελή Κακνή ) και ώρα 9 μμ( το βράδυ) για να γίνει μια ενημέρωση και μια γνωριμία των επαγγελματιών Πλωμαρίου με τους πρωτεργάτες της κίνησης αυτής. Θα γίνει μια εμπεριστατωμένη ενημέρωση για λυθούν τυχόν απορίες και απόψεις.

Σύλλογος ξενοδόχων Πλωμαρίου «Πλωμαρίτικη Φιλοξενεια»

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here