Home Δελτία Τύπου Επιστολή για τον δρόμο Ακρασίου – παραλίας Δρώτας στους βουλευτές και στο...

Επιστολή για τον δρόμο Ακρασίου – παραλίας Δρώτας στους βουλευτές και στο Δήμο Λέσβου

965
0

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ακρασίου και Νεοχωρίου Λέσβου έστειλαν στους Δήμαρχο Λέσβου κ. Σπύρο Γαληνό, Αντιδήμαρχο περιφέρειας Πλωμαρίου κ. Αρμενάκα και στους βουλευτές Λέσβου την συνημμένη επιστολή σχετική με τον Δρόμο Ακρασίου Νεοχωρίου ο οποίος χρειάζεται επειγόντως αποκατάσταση και τσιμεντόστρωση.

Θέμα: “Βελτίωση της βατότητας του δρόμου Ακρασίου – παραλίας Δρώτας”

Εκ μέρους των κατοίκων και των δημοτών των κοινοτήτων Ακρασίου – Νεοχωρίου και Αμπελικού ζητάμε την άμεση ένταξη του δρόμου στο πρόγραμμα τσιμεντοστρώσεων του Δήμου Λέσβου.
Επίσης, με την συνδρομή του πολιτικού μηχανικού κου Γεωργίου Κακέ και της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου να ξεκινήσει η εκπίνηση τεχνικής μελέτης για την ολοκλώρωση του υπάρχοντος δρόμου με διαπλατύνσεις όπου κριθεί αναγκαίο.
Με σκοπό την ένταξη της τεχνικής μελέτης σε ευρωπαϊκό ή εθνικό πρόγραμμα χρηματοδότησης.
Ευελπιστούμε, η θητεία σας στην Αντιδημαρχία να αποτελέσει την αφετηρία για να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί, με δικές σας ενέργειες το έργο αυτό, δίνοντας τέρμα στις υποσχέσεις και στα ανούσια λόγια 30 ετών.
Η έναρξη των τσιμεντοστρώσεων ως πρώ βήμα, από τις επικίνδυνες στροφές, πριν την καλοκαιρινή περίοδο θα αποτελέσει απόδειξη για την βούληση στο καθολικό αίτημα των απανταχού Ακρασιωτών – Νεοχωριτών και Αμπελικιωτών.

Αναμένουμε την θέση σας.

Με εκτίμηση
οι πρόεδροι των συλλόγων
Ακρασίου – Νεοχωρίου – Αμπελικού

dromos-neoxori-drota2

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here