Home Ενημερώσεις Σκηνοθετημένη η ληστεία στον Πολιχνίτο. Το έκανε για ρίξει στάχτη στα μάτια...

Σκηνοθετημένη η ληστεία στον Πολιχνίτο. Το έκανε για ρίξει στάχτη στα μάτια των δικών της;

342
0

Ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ Αιγαίου: Πλήρη ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση της “ένοπλης ληστείας” στη Βρίσα της Λέσβου η οποία καταγγέλθηκε πριν από μερικές μέρες στις αρχές. Όπως προέκυψε μετά από έρευνα των στελεχών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λέσβου η καταγγελθείσα ληστεία ουδέποτε συνέβη και το όλο περιστατικό ήταν απλά σκηνοθετημένο από το δήθεν θύμα της υπόθεσης.

Πρόκειται για μια υπόθεση η οποία έσκασε σαν βόμβα στην κοινωνία της Λέσβου. Ένοπλη ληστεία με ομηρία είναι από τα εγκλήματα που εξαιρετικά σπανίως απασχολούν την επικαιρότητα του νησιού. Από τις πρώτες στιγμές μετά την καταγγελία έμπειρα υπηρεσιακά στελέχη δεν θέλησαν να πουν το παραμικρό, ούτε σε επίπεδο διαρροών κάτι που επίσης είχε προκαλέσει εντύπωση.

Σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες αποκαλύφθηκε ύστερα από αστυνομική έρευνα πως η υπόθεση είχε σκηνοθετηθεί από το θύμα. Οι αντιφάσεις στην κατάθεση του θύματος, αλλά και η επισταμένη έρευνα στο χώρο, όπου έγινε το υποτιθέμενο έγκλημα οδήγησαν τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης στην αποκάλυψη της υπόθεσης.

“Υπήρχε μεγάλη πίεση για την υπόθεση και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που έμειναν ανεπηρέαστοι και έκαναν με απόλυτο επαγγελματισμό τη δουλειά τους. Ήταν δύσκολη υπόθεση και ήρθε στο φως το τι πραγματικά συνέβη μετά από επίμονη δουλειά των αστυνομικών που την ανέλαβαν” είπε στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ υπηρεσιακός παράγοντας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το υποτιθέμενο θύμα και εμπνευστής(-στρια) της δήθεν ληστείας φέρεται να έχει ομολογήσει την πλεκτάνη στους αστυνομικούς. Τα αίτια μέχρι στιγμής της πράξης της δεν έχουν αποκαλυφθεί, ενώ δεν έχει διαπιστωθεί αν υπάρχει σχέση της συγκεκριμένης υπόθεσης με προηγούμενη κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού πριν από περίπου ένα μήνα στο ίδιο σπίτι. Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του δήθεν θύματος της υπόθεσης. Αναμένεται και η επίσημη από την αστυνομία.

Ηλίας Μαραβάς
www.era-aegean.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here