Home Ενημερώσεις Στις 3 Νοεμβρίου 2015 το Δικαστήριο για το κλείσιμο της Λάρσου από...

Στις 3 Νοεμβρίου 2015 το Δικαστήριο για το κλείσιμο της Λάρσου από τους Πλωμαρίτες

419
0

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, κάποιοι συμπολίτες μας βρέθηκαν κατηγορούμενοι για “Παρεμπόδιση της κυκλοφορίας”, για το μαζικό συλλαλητήριο που είχε γίνει στις 24-10-2011, στον κόμβο της Λάρσου, όπου είχε κλείσει ο δρόμος με αιτήματα την μη κατάργηση των ΔΟΥ και ΙΚΑ από το Πλωμάρι.  Το λέμε για ακόμα μια φορά, το Πλωμάρι σύσσωμο θα πρέπει να συμπαρασταθεί στους κατηγορούμενους συμπολίτες μας. Το συλλαλητήριο αυτό, κατά πάσα πιθανότητα είναι το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ από πολίτες κωμόπολης στη Λέσβο και ένα από τα μεγαλύτερα μέχρι σήμερα σε όλο το νησί.

Ένας από τους κατηγορούμενους, ο κ. Προκόπης Ζευγαδίνας, μας ενημερώνει για το δικαστήριο που είχε αναβληθεί αρχικά δυο φορές και θα πραγματοποιηθεί στις 3/11/2015:

Την άλλη τρίτη 3/11/2015 θα γίνει για 3η φορά, (ελπίζω και η τελευταία) το δικαστήριο για την “Παρεμπόδιση της κυκλοφορίας των οχημάτων(συγκοινωνία) στη διακλάδωση της Λάρσου, την 24-10-2011 καταλαμβάνοντας ολόκληρο το οδόστρωμα με οποιοδήποτε μέσο”

Οι τυχεροί που βρέθηκαν τα οχήματά τους μπροστά στο μπλοκάκι του αστυνόμου Δ. Α. είναι:

Θεόδ. Κατσαβέλης, Παρ.Ζαχαρίου, Παν.Λαγουτάρης, Πρ. Ζευγαδίνας , Κων.Μαραγγέλης, Πην. Τυροπώλη , Γρ. Χρυσόμαλος , Νικ. Καβαρνός

Πολλοί από αυτούς ίσως να το έχουν ξεχάσει ότι είναι την ερχόμενη Τρίτη, ΠΡΟΣΟΧΗ !!! (Δεν θα έρθει ειδοποίηση)

Προκόπης Ζευγαδίνας

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here