Home Αστυνομικό Δελτίο Σύλληψη οδηγού που χτύπησε και εγκατέλειψε σκύλο στον Πολιχνίτο – Τι ισχύει...

Σύλληψη οδηγού που χτύπησε και εγκατέλειψε σκύλο στον Πολιχνίτο – Τι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις

620
1

Μια σύλληψη ενός 19χρονου οδηγού αυτοκινήτου είχαμε την Πέμπτη στον Πολιχνίτο. Ο 19χρονος χτύπησε θανάσιμα με το όχημα του ένα σκυλί μιας 57χρονης γυναίκας και στη συνέχεια σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, εγκατέλειψε το όχημα του στο σημείο, χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες.

Επειδή έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά και στο Πλωμάρι, αναρτάμε το αστυνομικό δελτίο για το περιστατικό για να ξέρετε τι ισχύει στις περιπτώσεις αυτές. Έχουν συμβεί πολλά περιστατικά με γάτες, σκύλους ακόμα και πάπιες-χήνες στο Πλωμάρι, σπάνια κάποιος οδηγός που έστω και άθελα του χτύπησε ζώο, σταμάτησε να προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες, οπότε θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

Το αστυνομικό δελτίο:

Σύλληψη ατόμου για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων. Την Πέμπτη (15-10-2014) το απόγευμα, συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Πολιχνίτου στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολιχνίτου, ένας ημεδαπός ηλικίας 19 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων.
Πιο συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε, ο 19χρονος, χθες το μεσημέρι, κινούμενος με αυτοκίνητο στην παραπάνω περιοχή, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα το σκύλο μίας 57χρονης ημεδαπής, ενώ ακολούθως εγκατέλειψε με το όχημα του το σημείο, χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες.

Facebook comments:

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here