Home Εκδηλώσεις Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοχωρίου για τα Γλιτώματα Ελιας

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοχωρίου για τα Γλιτώματα Ελιας

734
3

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωριου ‘Βενιαμιν’ ο Λέσβιος που διοργάνωσε με επιτυχία για άλλη μια χρόνια ‘τα Γλιτωματα’ ευχαριστεί όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του αλλά και τους χορηγούς και δωροθέτες μας!
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και σας περιμένουμε και του χρόνου!

glitomata-2015-2

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. Λειπω κατι λιγα χρονια απο το Μεγαλοχωρι αλλα μαθαινω νεα του..να μας πουν λοιπον ποιοι απαρτιζουν αυτο το συλλογο και γιατι τα τελευταια χρονια τα γλυτωματα γινονται μονο σε μια ενορια δικαζοντας την ηδη δικασμενη απο κοσμο ενορια ποιοι ειναι οι δωροθετες και χορηγοι μηπως ειναι και μελη του συλλογου?

  2. ΄Πληροφορούμαι με έκπληξη ότι υφίσταται και λειτουργεί πολιτιστικός σύλλογος Μεγαλοχωρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος, γνωστής ούσης της ύπαρξης του πολιτιστικού συλλόγου ΛΕΣΧΗ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ.
    Επειδή τέτοια δυνατότητα της ύπαρξης δηλαδή στην ίδια περιοχή δυο σωματείων με ταυτόσημους σκοπούς και το ίδιο όνομα, νομικά δεν υπάρχει, θα παρακαλούσα ως πρόεδρος του δ.σ. της ΛΕΣΧΗΣ να πληροφορηθώ από ποιους απαρτίζεται ο σύλλογος αυτός, πότε και από ποιους ιδρύθηκε, με ποια δικαστική απόφαση απέκτησε νομική προσωπικότητα, ποιοι συνθέτουν το διοικητικό του συμβούλιο, ώστε να θέσω τα θέματα στο αρμόδιο όργανο, που θα πάρει και τις σχετικές αποφάσεις.
    Είναι κρίμα, νομίζω, τη στιγμή που στη ΛΕΣΧΗ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ ΄επιτελείται σημαντικό έργο, να υπάρχουν συντοπίτες που θέτουν την θρυαλίδα της διάλυσής του.

  3. που ειδες να λεω οτι ολα πρεπει να γινονται ολα στη κατω ενορια και τελος παντων υπεγραψε με το κανονικο σου ονομα γιατι εκτος οτι καρφωνεσαι ο ηρακλης ζαλουμης εχει φυγει απο τη ζωη….και εσυ ας πουμε οτι διατηρεις μαγαζι… κυρια μου τα σεβη μου!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here