Home Άρθρα Σημάδια διάλυσης στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου;;;

Σημάδια διάλυσης στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου;;;

772
1

Έχοντας συγκεντρώσει διάφορες πληροφορίες και παράπονα, από πολίτες τους Πλωμαρίου, διαπιστώνουμε ότι συνεχίζουν να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα λειτουργίας στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου.

Εδώ και ένα μήνα το ακτινολογικό δε λειτουργεί λόγω βλάβης.

Στο κομμάτι των αναλώσιμων υπάρχει έλλειψη σε αποστειρωμένες γάζες, ήδη αρκετοί πληροφορήθηκαν ότι θα πρέπει να τις φέρνουν μαζί τους. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, σύλλογος από το Πλωμάρι θα προσφέρει 150 ευρώ για την αγορά μεγάλης ποσότητας αποστειρωμένης γάζας.

Το μικρό ασθενοφόρο εδώ και λίγο καιρό έχει ακινητοποιηθεί με πρόβλημα στο δίσκο. Πριν λίγες ημέρες μια ασθενής που επέστρεψε από τη Μυτιλήνη, με ασθενοφόρο του Βοστάνειου Νοσοκομείου, αρχικά επειδή υπήρχε και άλλος ασθενής που έπρεπε να επιστρέψει στο Ακράσι, πήγε και εκείνη μέχρι εκεί και στη συνέχεια λόγω του ότι διαμένει στο Πραστιό, το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο και την αποβίβασε στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου, όλη αυτή την ταλαιπωρία την υπέστη διότι όπως είπαμε δε λειτουργεί το μικρό ασθενοφόρο που είναι απαραίτητο για τα πιο δύσβατα σημεία

Τις προηγούμενες ημέρες, ένα ζευγάρι που πήγε το παιδί του στο κέντρο υγείας, ενημερώθηκε ότι ο απουσίαζε ο παιδίατρος εκείνη τη μέρα, αλλά απουσίαζε και ο αναπληρωτής για αυτές τις περιπτώσεις. Ευτυχώς όπως μας είπαν δεν ήταν το περιστατικό έκτακτο.

Φυσικά το σοβαρό πρόβλημα με την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου παραμένει και μένουν ακάλυπτες βάρδιες.

Οι βουλευτές του νησιού και οι τοπικοί άρχοντες σε Δήμο και Περιφέρεια είναι ενήμεροι για όλα αυτά τα σοβαρά προβλήματα. Δε βλέπουμε όμως καμία βελτίωση μέχρι τώρα.

Βέβαια μια μερίδα κατοίκων γκρινιάζει, μόνο όποτε τα τηλεοπτικά κανάλια δεν αναμεταδίδονται…

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Ηθελα να ξερω τι κρύβεται πίσω απο την αδράνεια κάποιον , πιάσαμε πάτο δεν πάει πιο κάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here