Home Ενημερώσεις Ανακατασκευή αποδυτηρίων σε τρεις παραλίες του Πλωμαρίου με κόστος 15.000€

Ανακατασκευή αποδυτηρίων σε τρεις παραλίες του Πλωμαρίου με κόστος 15.000€

623
1

Συνεχίζονται τα έργα αποκατάστασης των αποδυτηρίων σε τρεις παραλίες του Πλωμαρίου, συγκεκριμένα στον Άγιο Ισίδωρο, στα Πλακάκια και στο ΕΣΣΟ ΠΑΠΑΣ. Πιο συγκεκριμένα στηνπαραλία του Αγίου Ισιδώρου τοποθετήθηκαν πλακάκια και τα νέα αποδυτήρια έχουν αντικαταστήσει τα παλιά, μένει μόνο να μπει η στέγη τους. Ήδη έχουν μπει και στα Πλακάκια τα αποδυτήρια και θα μπουν και στο ΕΣΣΟ ΠΑΠΑΣ.

Στον Άγιο Ισίδωρο αναμένεται να ξεκινήσουν και τα έργα της επισκευή των τουαλετών της παραλίας που βρίσκονται κάτω από την εκκλησία. Τα ουρητήρια αυτή τη στιγμή είναι κλειδωμένα και οι τουρίστες χρησιμοποιούν την τουαλέτα που είναι για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στην ιστοσελίδα του Διαύγεια αναφέρονται τα παρακάτω σχετικά με το έργο της ανακατασκευής των αποδυτηρίων που στοίχισε 15.000€. Επίσης μαζί με το παραπάνω έργο ανακοινώνεται και το έργο της τσιμεντόστρωσης δρόμου στο Γυμνάσιο-Λύκειο Πλωμαρίου που κόστισε 7.000€.

apoditiria-agios-isidoros2

Το κείμενο από το Διαύγεια:

Απ’ ευθείας ανάθεση εκτέλεσης των κατεπειγουσών έργων-εργασιών ΛΟΓΩ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ:

1. «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΑΓΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ – ΠΛΑΚΑΚΙΑ – ΕΣΣΟ ΠΑΠΑΣ Δ.Ε. ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ»

2. «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ Δ.Ε. ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ»

A) Εγκρίνουμε λόγω του κατεπείγοντος τις απ’ ευθείας αναθέσεις των έργων-εργασιών:

1. “Ανακατασκευή Αποδυτηρίων Αγίου Ισιδώρου – Πλακάκια – ΕΣΣΟ ΠΑΠΑΣ Δ.Ε. Πλωμαρίου”, συνολικής πίστωσης με 15.000€ με Φ.Π.Α., με τις τεχνικές προδιαγραφές που αναφέρονται στην υπ’ αριθμό 14/2015 τεχνική μελέτη.

2. “Επισκευή Δρόμου Προς Γυμνάσιο – Λύκειο Δ.Ε. Πλωμαρίου”, συνολικής πίστωσης με 7.000€ με Φ.Π.Α., με τις τεχνικές προδιαγραφές που αναφέρονται στην υπ’ αριθμό 15/2015 τεχνική μελέτη.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Η δαπάνη αυτή πρέπει να βαρύνει αναλογικά τις επιχειρήσεις που κερδίζουν από την εκμετάλλευση των τριών παραλιών και όχι τους δημότες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here