Home Ενημερώσεις Μετά τη δημοσιοποίηση, αποκαταστάθηκε η μετάδοση του ραδιοφωνικού σταθμού της ΝΕΡΙΤ

Μετά τη δημοσιοποίηση, αποκαταστάθηκε η μετάδοση του ραδιοφωνικού σταθμού της ΝΕΡΙΤ

497
6

Όπως μας πληροφόρησαν συμπολίτες μας, αποκαταστάθηκε το πρόβλημα την αναμετάδοσης του κρατικού ραδιοφωνικού σταθμού της ΝΕΡΙΤ στο Πλωμάρι. Για ακόμα μια φορά, χωρίς να θέλουμε να “ευλογήσουμε τα γένια μας”, ένα ακόμα πρόβλημα(ίσως) λύνεται μετά τη δημοσίευση του στο blog Plomarinews.gr, άλλωστε είμαστε blog που βασίζεται στην συμμετοχή των πολιτών και προσπαθούμε να βοηθάμε στις λύσεις των προβλημάτων του τόπου μας.

Εφόσον την πληρώνουμε που την πληρώνουμε την ΝΕΡΙΤ μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, ασχέτως αν ακούμε ράδιο ή βλέπουμε τηλεόραση, είναι υποχρέωση του κράτους να αναμεταδίδει τους κρατικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Facebook comments:

6 COMMENTS

  1. Καλά που είσαι και συ Μήτσο και μας ενημερώνεις!!!!! Καλοπροαίρετα. Βέβαια ποτέ μέχρι σήμερα στο Πλωμάρι δεν αντιδρούσε τόσο γρήγορα η Διοίκηση και ο Δήμος.Τελικά τον Δήμο τον κάνουν οι άνθρωποι που τον διοικούν. Έτσι για να ευλογούμε και εμείς τα γένια μας.!!!

  2. Θα κριθείτε στο τέλος της μακράς θητείας που έχετε μπροστά σας, πέρασαν περίπου 6.5 μήνες μένουν ακόμα 4 χρόνια και κάτι ψιλά. Σίγουρα σε πολλούς τομείς τα πράγματα είναι καλύτερα από ότι ήταν επί ημερών της προηγούμενης πρώτης Καλλικρατικής Δημοτικής Αρχής. Πάντως δεν γίνεται να είναι όλα τέλεια και σωστά και όλοι ευχαριστημένοι. Επίσης καλοπροαίρετα.

  3. Μανώλη ο Μαλιαρός είναι όνομα και πράμα έχει γένια να ευλογήσει, εσύ μένεις χωρίς γένια από επιλογή ή μήπως όχι;

  4. Παντα θα βρίσκεται κάποιος αντιπολιτευόμενος χωρίς χιούμρο να πετάξει μια…..

  5. Και εσύ Μανώλη είσαι σαν τον Άδωνi, μπαίνεις στον πειρασμό και απαντάς.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here