Home Ενημερώσεις Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ο Γιάννης Γιαννέλης;

Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ο Γιάννης Γιαννέλης;

1046
4

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του enikos.gr ο Γιάννης Γιαννέλης, στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θα αναλάβει τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Μένει η επίσημη ανακοίνωση για να δούμε αν οι πληροφορίες του enikos.gr είναι έγκυρες.

Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στο Πλωμάρι, μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2012, από αριστερά του ο Γιάννης Γιαννέλης ο οποίος λίγες μέρες νωρίτερα είχε προσχωρήσει στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά την αποχώρηση του από τη ΝΔ.

Το σχετικό άρθρο αναφέρει τα παρακάτω:

Οι 4 γενικοί γραμματείς από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Τα 4 πρόσωπα που θα τοποθετηθούν γενικοί γραμματείς στα υπουργεία, από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τοποθετείται ο Φίλιππος Τσαλίδης. Στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, γενικός γραμματέας διαφθοράς τοποθετείται ο Γιάννης Σακκάς, ενώ γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ο Γιάννης Γιαννέλης.

Τέλος, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, γενικός γραμματέας τοποθετείται ο Τζανέτος Φιλιππάκος.

Πηγή: www.enikos.gr

Facebook comments:

4 COMMENTS

  1. Αν ισχύει η είδηση ,νομίζω ότι ο Γιαννέλης αξιζε μια τέτοια επιβράβευση .Ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ο καθένας είναι ένας πολιτικός με ηθικές αρχές και πολυετή διαδρομή στα πράγματα της χώρας μας και ένας τίτλος όπως αυτός είναι κάτι που τον επιβραβευει και που δεν του τον έδωσαν ποτέ αυτοί στους οποίους χρόνια προσεφερε πολλά ,χωρίς να τύχουν της δέουσας εκτίμησης…

  2. Ο Γιαννέλης διετέλεσε για πολλά χρόνια βουλευτής με τη ΝΔ, χωρίς να προσφέρει τίποτα στον τόπο του. Το μόνο που τον ενδιέφερε πάντα ήταν η βουλευτική αποζημίωση, μια και ο άνθρωπος δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του. Είναι πολιτικός παλαιάς κοπής, τύπου Μαυρογιαλούρου και η τοποθέτησή του σε μια τέτοια θέση είναι πισωγύρισμα για τη Λέσβο. Η θέση του ΓΓ Αιγαίου χρειάζεται νέο και ικανό άτομο με όρεξη για δουλειά και όχι κάποιον που θα κάνει τη Γενική Γραμματεία γραφείο εξυπηρέτησης κομματικών φίλων. Φτάνει πια με αυτές τις νοοτροπίες. Αυτές μας οδήγησαν εδώ.

  3. Ειδαμε και πολιτικούς νέας κοπής όπως Σηφουνάκης,Παυλιδης κλπ πως λειτουργούσαν στο Υπουργείο Αιγαίου..Είδαμε και προθυπουγούς νέας κοπής και εκσυγχρονιστές τυπου Σημίτη ,Τζέφρυ,Παπαδήμου,Σαμαρά πως λειτούργησαν σε επίπεδο Κράτους..Θα δούμε και οι νέας κοπής Τσίπρας,Βαρουφάκης με επαναστατικές ιδέες και με εργασιακή εμπειρία που έχουν όρεξη για δουλειά που θα μας πάνε..Και βεβαίως αυτούς δεν τους ενδιέφερε ποτέ η βουλευτική αποζημίωση ..Μόνο ο Γιαννέλης είναι το πρόβλημα..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here