Home Δελτία Τύπου Οι γονείς στον Παπάδο με τον αγώνα τους κατάφεραν να γίνουν δεκτά...

Οι γονείς στον Παπάδο με τον αγώνα τους κατάφεραν να γίνουν δεκτά τα αιτήματα τους για το σχολείο

556
1

Όπως είχε γίνει γνωστό, πριν από λίγους μήνες οι γονείς των μαθητών του δημοτικού σχολείου Παπάδου Γέρας, είχαν ξεκινήσει κάποιες κινητοποιήσεις και δεν έστελναν τα παιδιά τους στο σχολείο με σκοπό να γίνουν δεκτά τα δίκαια αιτήματα τους, που αφορούσαν την πρόσληψη επιπλέον εκπαιδευτικών για παράλληλη στήριξη και για το ολοήμερο, διότι υπήρχε ένα υπεράριθμο τμήμα και υπάρχουν κάποια παιδιά που χρίζουν ειδικής παιδαγωγικής παροχής.

Έτσι αποδεικνύεται ότι μικρά ή μεγάλα προβλήματα, μπορούν να λυθούν με αγώνα.

Το σχετικό δελτίο τύπου που λάβαμε από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων:

Την πλήρη απογοήτευση που βιώσαμε στα τέλη του προηγούμενου μήνα, όταν, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, και ενώ μετά από διαβεβαιώσεις είχαμε ήδη προβεί σε πανηγυρισμούς και ευχαριστήριες ανακοινώσεις, δεν παρουσιάστηκε κανένας εκπαιδευτικός στο σχολείο μας, διαδέχονται σήμερα αισθήματα ανακούφισης και δικαίωσης.

Χθες Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου, παρουσιάστηκαν δύο εκπαιδευτικοί στο Δημοτικό Σχολείο Παπάδου, μία για παράλληλη στήριξη και μια για το Ολοήμερο Τμήμα, έτσι ώστε η υπάρχουσα εκπαιδευτικός να αναλάβει το ένα εκ των δύο τμημάτων που θα δημιουργηθούν από το χωρισμό της Β΄Τάξης. Με τον τρόπο αυτό όλα τα αιτήματά μας ικανοποιούνται πλήρως, καθώς και ο αριθμός των μαθητών ανά τάξη δεν υπερβαίνει τον προβλεπόμενο, αλλά και παρέχεται εξειδικευμένη παράλληλη στήριξη για κάθε μαθητή ο οποίος την έχει ανάγκη.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λοιπόν. Ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που γονείς περνούν τόση αγωνία και μαθητές ταλαιπωρούνται τόσο στο βωμό της δημόσιας εκπαίδευσης. Ευχαριστούμε και πάλι όσους βοήθησαν στη δύσκολη προσπάθειά μας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος    –   Ο Γραμματέας

Γεώργιος Ντίνος    –    Κωνσταντίνος Βούρος

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Ναι ευχαριστείστε πάλι τον Αθανασίου. Ε ρε ΣΥΡΙΖΑ που σας χρειάζεται!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here