Home Ενημερώσεις Προσωρινή λύση για τα κανάλια δόθηκε από την Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου

Προσωρινή λύση για τα κανάλια δόθηκε από την Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου

616
3

Αποκαταστάθηκε η αναλογική μετάδοση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών στο Πλωμάρι. Μετά την παρατεταμένη γκρίνια αρκετών συμπολιτών μας και σε προεκλογική περίοδο μάλιστα, τελικά δόθηκε προσωρινή λύση στο πρόβλημα, αφού τα κανάλια αναμεταδίδονται ξανά με τον παραδοσιακό τρόπο, με ενέργειες της δημοτικής ενότητας, όπως μας ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου κ. Μανώλης Αρμενάκας.

Τελικά στο Πλωμάρι ισχύει το “Ουδέν μονιμότερον εκ του προσωρινού”.

Το ψηφιακό σήμα δεν έχει έρθει προς το παρόν και είναι άγνωστο το πότε θα έρθει στο Πλωμάρι.

Πάντως, η εισήγηση μας στη δημοτική ενότητα, ήταν να μπει αναμεταδότης και για το κανάλι του Playboy…

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. Σιγά την λύση. Μια ερώτηση προς κάθε υπεύθυνο. Εφόσον οι αναμεταδότες μπήκαν με βάση ένα ποσοστό του πληθυσμού του νησιού. Γιατί δε βγάζουν έναν αναμεταδότη από τη Μυτιλήνη ή και από αλλού, να τον φέρουν εδώ ; Με ποιο κριτήριο τοποθετήθηκαν στις συγκεκριμένες περιοχές; Ή γιατί δε ξεκίνησαν από το Πλωμάρι που είχε ήδη πρόβλημα με τα κανάλια στη Μυτιλήνη ούτως ή άλλως με αναλογικό σήμα τα έπιαναν όλα. Ας έμεναν αυτοί με αναλογικό. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΕΡΓΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Ή ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΤΟΣΑ ΤΕΛΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ….

  2. Ζητήστε από ένα τεχνικό να σας βάλει στο σπίτι δορυφορικό πιάτο και δέκτη για τον Eutelsat 3. Θα βλέπετε δωρεάν όλα τα πανελλαδικά κανάλια Digea και ΝΕΡΙΤ, χωρίς να εξαρτάστε από κανένα επίγειο αναμεταδότη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here