Home Ανακοινώσεις Μετά τον Ν. Σηφουνάκη και ο Γ. Γιαννουλέλης προσχωρεί στο κόμμα του...

Μετά τον Ν. Σηφουνάκη και ο Γ. Γιαννουλέλης προσχωρεί στο κόμμα του Γ. Παπανδρέου

824
9

Μετά τον Νίκο Σηφουνάκη, που είχε δώσει το παρόν στην πρώτη ανοιχτή ομιλία-παρουσίαση του κόμματος του Γιώργου Παπανδρεόυ, σήμερα ο συμπολίτης μας, Γιώργος Γιαννουλέλης, ανακοινώνει την παραίτηση του από τη νομαρχιακή του Πασοκ και προσχωρεί στο Κίνημα Σοσιαλιστών – Δημοκρατών.

Δεν αποκλείεται οι δυο προσχωρήσαντες, να είναι και στο ψηφοδέλτιο του νέου κόμματος για το νομό Λέσβου στις προσεχείς εκλογές.

Το σχετικό κείμενο που λάβαμε:

Την παραίτηση μου από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Λέσβου υπέβαλα στον Γραμματέα της Ν.Ε ανακοινώνοντας την προσχώρηση μου στο Κίνημα Δημοκρατικών Σοσιαλιστών, καθώς το ΠΑΣΟΚ έχει πάψει να εκφράζει τις αξίες και τις αρχές της 3ης του Σεπτέμβρη και υπό την ηγεσία του κ. Βενιζέλου έχει γίνει παρακολούθημα της ΝΔ του κ. Σαμαρά. Πιστεύω ότι η δημιουργία του κινήματος του Γιώργου Παπανδρέου εκφράζει τις αγωνίες και τις ανάγκες για μια Μεταπελατειακή Ελλάδα και την Ελλάδα μετά την κρίση…

ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΛΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Facebook comments:

9 COMMENTS

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕ?ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ?ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΒΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ …ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ?

  2. ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ.ΙΣΙΩΣΕΤΑ

  3. Εγώ πιστέυω ότι ό Γιώργος είναι ιδεολόγος δέν πιστέυω όμως τό ίδο γιά Αρμενάκα Συφουνάκη καί Βογιατζή

  4. Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις Μαρία ειδικά για τον Ιωάννη Βατατζή τον ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ….

  5. Παρακολούθημα της ΝΔ είναι εδώ και κάποια χρόνια το ΠΑΣΟΚ κ. Γιανουλέλλη. Τώρα το πήρατε είδηση; Τόσο καιρό που συγκυβερνούσατε με τη δεξιά γιατί κάνατε την πάπια; Θα πάρετε όμως την απάντησή σας στις εκλογές. Και τα δύο ΠΑΣΟΚ. Όσο για τη μεταπελατειακή Ελλάδα, όταν είσαι ακόλουθος του Σηφουνάκη, ενός από τους μεγαλύτερους εκφραστές του πελατειακού κράτους που είδε ποτέ το νησί μας, δεν είσαι και το καλύτερο παράδειγμα για το αύριο. Και για να κλείσω, ξεχάσατε κιόλας ότι ο κ. Παπανδρέου ταξίδεψε μέχρι το μακρινό Καστελλόριζο για να παραδώσει την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας στους τοκογλύφους; Ο κόσμος δε νομίζω ότι το έχει ξεχάσει.

  6. ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ;ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here