Home Ενημερώσεις Με το καλημέρα του νέου έτους το Μεγαλοχώρι έμεινε χωρίς ρεύμα

Με το καλημέρα του νέου έτους το Μεγαλοχώρι έμεινε χωρίς ρεύμα

546
3

Μετά από τηλεφώνημα που λάβαμε από κάτοικο Μεγαλοχωρίου, πληροφορηθήκαμε ότι από τις 7:00 το πρωί είχε διακοπή ρεύματος και μέχρι και τις 1:00 το μεσημέρι δεν είχε αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση. Οι κάτοικοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τη ΔΕΗ αλλά δεν σήκωσε κανένας το τηλέφωνο.

Ωραίο πρωτοχρονιάτικο δώρο από το κράτος και τη ΔΕΗ, για τους κατοίκους του Μεγαλοχωρίου. Θυμίζουμε ότι το χωριό έχει και προβλήματα με την υδροδότηση.

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. Τελικά η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε κατά τις 3 το μεσημέρι. Είχε κοπεί κάποιο καλώδιο, όπως μάθαμε.

  2. Από σεβασμό στον κόπο των τεχνικών της ΔΕΗ, που, για ώρες, ανήμερα πρωτοχρονιάς δούλεψαν μέσα στην παγωνιά και στο χιόνι για να αποκαταστήσουν την βλάβη που προκλήθηκε από την κακοκαιρία, να πούμε, ότι όχι μόνο οι άνθρωποι σήκωναν το τηλέφωνο, αλλά σε τακτά διαστήματα, κάθε φορά που παίρναμε τηλέφωνο, μας ενημέρωναν για την πορεία της αποκατάστασης της βλάβης.
    Υ.Γ.Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ ζητούν να τους ενημερώνουμε κάθε φορά που έχει την όποια διακοπή ρεύματος , και πάντα άμεσα ανταποκρίνονται.
    τηλ. βλαβών ΔΕΗ: 22520.32202
    Καλή χρονιά!

  3. Ίσως την ώρα που πήρε τηλέφωνο ο συγκεκριμένος κάτοικος που μας ενημέρωσε, να είχαν ήδη ξεκινήσει οι τεχνικοί και να μην ήταν κανείς στο γραφείο. Οι εργαζόμενοι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι οι τελευταίοι που φταίνε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here