Home Άρθρα 3.000 ευρώ για βασιλόπιτες από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

3.000 ευρώ για βασιλόπιτες από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

456
0

Την είδηση μετέδοσε η ΕΡΤ Open. Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Χριστιάννα Καλογήρου υπέγραψε απόφαση που χορηγεί συνολικά τρεις χιλιάδες ευρώ για βασιλόπιτες σε όλο το νομό Λέσβου. Αν σκεφτεί κανείς ότι φούρνος στο Πλωμάρι πουλάει τη βασιλόπιτα-τσουρέκι στα 8.5 ευρώ το κιλό, με έναν πρόχειρο υπολογισμό βγαίνει ότι οι βασιλόπιτες που θα αγοραστούν με τα 3.000 ευρώ, ανέρχονται στις 353.

Η σχετική είδηση από την ιστοσελίδα Ertopen.com

3.000 ευρώ για βασιλόπιτες από την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου

Φαίνεται θα ήταν ακριβά τα φλουριά. Αναφδημοσιεύουμε από το blog του αλληλέγγυου στον αγώνα της ΕΡΤ, δημοσιογράφου Θωμά Σίδερη:

Την ώρα που η μεγαλύτερη μερίδα του ελληνικού λαού ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας και το σύνολο των πολιτών πλήττεται από φοροκαταιγίδες και χαράτσια, υπάρχουν ακόμα χρήματα για να δαπανώνται σε τελετές και κομματικές γιορτές στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Ενώ χιλιάδες συμπολίτες μας θα κάνουν Πρωτοχρονιά σε αδειανό τραπέζι, η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, στηριζόμενη στις αυτοδιοικητικές εκλογές από τη Νέα Δημοκρατία, υπογράφει δέσμευση πίστωσης ύψους 2.000 ευρώ για αγορά βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου και άλλα 1.000 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου, προκειμένου να γιορτάσει την έλευση του νέου έτους.

Συναυτουργός στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος είναι και η προϊσταμένη της τοπικής Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου του υπουργείου Οικονομικών που υπογράφει τη ντροπιαστική απόφαση της Περιφέρειας.

Διαβάστε τις σχετικές αναρτήσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/7%CE%9C%CE%A4%CE%A57%CE%9B%CE%A9-%CE%93%CE%95%CE%A6

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/61597%CE%9B%CE%A9-%CE%95%CE%A1%CE%9A

Πηγή: www.ertopen.com

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here