Home Αθλητικά Βίντεο: Όλυμπος – Αιγέας 1-0. Σύρραξη στο τέλος και παράπονα από διαιτησία...

Βίντεο: Όλυμπος – Αιγέας 1-0. Σύρραξη στο τέλος και παράπονα από διαιτησία και αντίπαλο προπονητή

570
0

Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014 στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Α’ τοπικής κατηγορίας Λέσβου, ο Αιγέας αγωνίστηκε εκτός έδρας με αντίπαλο στον Όλυμπο Αγιάσου στο “Χριστοφίδειο”, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0, με ένα φανταστικό αλλά και σπάνιο για τα δεδομένα της κατηγορίας γκολ, που σημείωσε ο Αλεξίου.

Ο Αιγέας είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, οι πιο χαρακτηριστικές είναι, μια στο πρώτο ημίχρονο σε τετ-α-τετ με τον Αγιακάτσικα που πλάσαρε όμως άουτ και δυο στο δεύτερο με τον Σαμιώτη που είχε ένα σουτ από καλή θέση, που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και μια κεφαλιά εξ’ επαφής που πέρασε άουτ. Εκτός από το γκολ, ευκαιρίες είχε και η Αγιάσος, ένα σουτ στο δοκάρι και μερικές περιπτώσεις, όπου οι επιθετικοί της δεν είχαν καλά τελειώματα στις φάσεις που δημιούργησαν. Δείτε όλες τις φάσεις και τα γκολ στο παρακάτω βίντεο.

Ενώ το παιχνίδι κυλούσε ομαλά, στη τελευταία φάση του αγώνα αμυντικός του Όλυμπου, έκανε επικίνδυνο φάουλ στον Καραμπέτσο που εκείνη τη στιγμή έδιωχνε τη μπάλα και τον βρήκε με τις τάπες του παπουτσιού. Ο διαιτητής εκεί δεν σφύριξε φάουλ, αλλά τη λήξη του αγώνα. Αμέσως άρχισε μια σύρραξη μεταξύ των παιχτών. Οι παράγοντες του Αιγέα όπως μας είπαν, έχουν παράπονα από τον προπονητή της Αγιάσου, κ. Αλεξίου διότι έπιασε από το λαιμό παίχτη του Αιγέα(όπως φαίνεται και στο βίντεο), επίσης έχουν παράπονα και για τον διαιτητή που έχασε τον έλεγχο μετά τη λήξη του 90λεπτου και δεν έδωσε ούτε καν κίτρινη κάρτα για τον σκληρό και επικίνδυνο μαρκάρισμα και επίσης δεν έγραψε κάτι σχετικά με της σύρραξη που ξεκίνησε με το σφύριγμα της λήξης.

Την 19η αγωνιστική, που θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου 2015, ο Αιγέας αντιμετοπίζει τον Κεραυνό Αφάλωνα στο γήπεδο Πλωμαρίου.

Το βίντεο του αγώνα

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here