Home Αθλητικά Μεγάλο διπλό για την ΑΕΛ Καλλονής που νίκησε τον Πανιώνιο με 0-2

Μεγάλο διπλό για την ΑΕΛ Καλλονής που νίκησε τον Πανιώνιο με 0-2

379
0

Με τον Χογκ σε μεγάλη μέρα και τον Κεϊτά που με την είσοδο του άλλαξε τη ροή του αγώνα σκοράροντας στο 65′, η ΑΕΛ Καλλονής κατάφερε να πάρει μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα του Πανιωνίου, το δεύτερο γκολ σημείωσε στο 81′ ο Χουάνμα ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα της ομάδας μας. Στο πρώτο ημίχρονο ο Λεοζίνιο είχε χάσει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με εκτέλεση πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλονή άντεξε και πήρε τα ηνία του αγώνα, αφού ο Πανιώνιος δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης καιγόταν για τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι και πίεζε από το πρώτο λεπτό έχοντας την κατοχή της μπάλας αλλά η άμυνα της Καλλονής και ιδιαιτέρα ο Αναστασιάδης μαζί με τον Χογκ, κράτησαν όρθια την ομάδα της Λέσβου.

Θυμίζουμε ότι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση απουσίαζαν ο Γιορέντε και ο Μανούσος.

Με αυτή τη νίκη, η ΑΕΛΚ βρίσκεται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς.

Περισσότερα σε λίγο μαζί με το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις.

Συνθέσεις:

Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Γκέζος, Οικονόμου, Γιάννου, Σιώπης (72’ Ιμπαγάσα), Πάνος, Μπουμάλ, Τασουλής, Μητρόπουλος, Φούντας (80’ Ντουρμισάι), Κολοβός

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέτζο, Πιπίνης, Καλτσάς, Ναβάρο, Λεοζίνιο (73’ Καμαρά), Χουάνμα (82’ Μπαρέρα), Στεβάνοβιτς, Μίνγκας (61’ Κεϊτά)

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here