Home Εκδηλώσεις Ο Δήμαρχος Φώκαιας από την Τουρκία επισκέφτηκε το Πλωμάρι για την Πύλη...

Ο Δήμαρχος Φώκαιας από την Τουρκία επισκέφτηκε το Πλωμάρι για την Πύλη Εισόδου

422
0

Σήμερα το πρωί της Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014, ο Δήμαρχος της Φώκαιας από την Τουρκία, κ. GÖKHAN DEMİRAĞ, συνοδευόμενος από τον Τούρκο Βουλευτή κ. KEMAL ANADOL, τον Τούρκο Έπαρχο κ. NİYAZİ ULUGÖLGE, τον ιδιοκτήτη των πλοίων της γραμμής Μυτιλήνη-Αιβαλί κ. HASAN GÜLLER και τον τουριστικό πράκτορα και ιδιοκτήτη του Fotis Tours, κ. FOTIS AVDAN, επισκέφτηκαν το Πλωμάρι.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η πολυπόθητη δημιουργία πύλης εισόδου που θα ενώσει το Πλωμάρι με την Φώκαια. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο πρώην δημαρχείο Πλωμαρίου με τον Αντιδήμαρχο Πλωμαρίου, την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, τους τοπικούς σύμβουλους, καθώς και προέδρους φορέων και συλλόγων.

Ο Δήμαρχος Φώκαιας, δήλωσε ότι από την πλευρά τους είναι όλα έτοιμα και απλώς περιμένουν να γίνει η πύλη εισόδου και να ανοίξει η γραμμή, κάτι το οποίο θα είναι θετικό για τις τοπικές οικονομίες και των δυο περιοχών. Και φυσικά όλοι όσοι τον συνόδευαν δήλωσαν ότι στηρίζουν τη δημιουργία πύλης εισόδου.

Μετά το τέλος της σύσκεψης δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στους Τούρκους επισκέπτες. Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα στην παραλιακή ταβέρνα “7 Θάλασσες” και τέλος ξενάγηση στο μουσείο του ούζου Βαρβαγιάννη.

Εμείς ως τοπικό Μ.Μ.Ε. δεν προσκληθήκαμε για να καλύψουμε τη συνάντηση με τον Δήμαρχο της Φώκαιας και δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο δεν μας ειδοποίησε κανείς από τη Δημοτική Αρχή. Παρούσα ήταν μόνο η  κάμερα του Tv Mitilini.

Φωτογραφίες: Μανώλης Λαγουτάρης

dimarxos-fokaias-1

dimarxos-fokaias-4

dimarxos-fokaias-5

dimarxos-fokaias-3

Ο Δήμαρχος Φώκαιας μαζί με την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου

dimarxos-fokaias-2

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here