Home Εκδηλώσεις “Σεργιάνι στο Πλωμάρι” συναυλίες με Κονιτόπουλο, Διονυσίου, Παιδιά από την Πάτρα και...

“Σεργιάνι στο Πλωμάρι” συναυλίες με Κονιτόπουλο, Διονυσίου, Παιδιά από την Πάτρα και Ζιγκ Ζαγκ

945
1

Τριήμερο Φεστιβάλ Γλεντιού και Γεύσης. 18-20 Ιουλίου 2014 στον δεξιό λιμενοβραχίονα(μώλο) Πλωμαρίου. Τριήμερο φεστιβάλ γλεντιού και γεύσης, διοργανώνει ο Φορέας ανάπτυξης Πλωμαρίου με τη στήριξη του εμπορικού και τουριστικού κλάδου του Πλωμαρίου και την υλικοτεχνική υποστήριξη της “ΗΧΩ”, από τις 18 μέχρι και τις 20 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που διανεμήθηκε σε φυλλάδιο στην πρόσφατη έκθεση “Aegean Expo”, στο Πλωμάρι θα γίνουν τρεις συναυλίες με γνωστά ονόματα και συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Στις 18 Ιουλίου συναυλία λαϊκής μουσικής με τον Στέλιο Διονυσίου.

Στις 19 Ιουλίου συναυλία με τα συγκροτήματα “Τα παιδιά από την Πάτρα” και τους “Ζιγκ Ζαγκ”.

Στις 20 Ιουλίου συναυλία με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο.

Θυμίζουμε ότι το συγκρότημα “Τα παιδιά από την Πάτρα” είχαν τραγουδήσει στην γιορτή ούζου στο Πλωμάρι το 2009. Παραμένει άγνωστο βέβαια ποια θα είναι η σύνθεση των δυο συγκροτημάτων, “Τα Παιδιά από την Πάτρα” και “Ζιγκ Ζαγκ”, διότι υπήρξαν αποχωρήσεις μελών τους, στο πρόσφατο παρελθόν.

Στο φυλλάδιο που τύπωσε ο φορέας και μοιράστηκε στους επισκέπτες της έκθεσης “Aegean Expo”, διαβάζουμε τα παρακάτω:

“Σεργιάνι στο Πλωμάρι”

Πλωμάρι
Πλωμάρι

Ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου(Plomari Forum) αγωνίζεται καθημερινά για την προβολή και διαφήμιση της ευρύτερης περιοχής του, την τόνωση του εμπορίου και του τουρισμού αλλά και την ψυχαγωγία των κατοίκων και των επισκεπτών, με σεβασμό στις παραδόσεις του τόπου μας.

Έτσι, θα πραγματοποιήσει το φεστιβάλ γλεντιού και γεύσης “Σεργιάνι στο Πλωμάρι” το τριήμερο 18-20 Ιουλίου στον δεξιό λιμενοβραχίονα(μώλο) Πλωμαρίου, εκεί όπου η διασκέδαση θα συναντήσει την καλοκαιρινή μαγεία. Εκεί όπου θα τονώσουμε την εμπορική και τουριστική κίνηση, θα στηριχθούμε στις παραδόσεις μας, θα διαφημίσουμε την τοπική κουζίνα, θα αναφερθούμε στα αρχιτεκτονικά και βιομηχανικά κτίρια του παρελθόντος και στις καθαρές παραλίες του παρόντος, ώστε να γίνει το Πλωμάρι ο σημαντικότερος τουριστικός προορισμός για όλους. Τέλος, μέσα σε κλίμα χαράς και ευφορίας θα διατρανώσουμε όλοι ότι είμαστε περήφανοι που ο τόπος μας, το Πλωμάρι, είναι παγκοσμίως γνωστή ως πατρίδα του ούζου.

Σας καλούμε λοιπόν όλους στο τριήμερο φεστιβάλ “Σεργιάνι στο Πλωμάρι” και σας υποσχόμαστε όιτ αυτό το τριήμερο θα σας μείνει αξέχαστο. Σας καλούμε σε ένα καλοκαιρινό γλέντι με τρεις σπουδαίες συναυλίες που θα σας ενθουσιάσουν. Σας καλούμε με τις οικογένειες σας για να ξεφύγετε από την πεζή καθημερινότητα. Σας καλούμε για να βάλουμε το θεμέλιο, ώστε αυτές οι εκδηλώσεις του Φορέα Ανάπτυξης Πλωμαρίου να γίνουν θεσμός.

Κλείνουμε ραντεβού με συγγενείς, φίλους και γνωστούς με σύνθημα μόνο τρεις λέξεις:
“Σεργιάνι στο Πλωμάρι” και αφήστε όλα τα άλλα επάνω μας.
Σας περιμένουμε.

Από το Δ.Σ. του Φορέα Ανάπτυξης Πλωμαρίου.

*Όλο το παρόν κείμενο ήταν μεταφρασμένο και στα Τούρκικα.

Το φυλλάδιο

sergiani-plomari2014-1

sergiani-plomari2014-2

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Πολύ ησυχία έχουμε .Μήπως κοιμήθηκε και ο Φορέας;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here