Home Φωτογραφίες Όσα λεν οι πάπιες μεταξύ τους

Όσα λεν οι πάπιες μεταξύ τους

1037
6
Φανταστικός διάλογος...

Οι πάπιες που ομορφαίνουν τη μαρίνα του Πλωμαρίου. Τι θα μπορούσαν να συζητάνε ή να σκέφτονται κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, ειδικά σήμερα που δε βρέχει;;; Φωτογραφία του Κώστα Γιαννακού από το Plomari Photo και οι διάλογοι επιμέλεια του διαχειριστή του blog Plomarinews.gr

Για να διαβάστε το διάλογο, πατήστε στην παρακάτω εικόνα για να τη δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση.

Facebook comments:

6 COMMENTS

  1. Έξυπνη ιδέα διαφήμισης των συγκεκριμένων καταστημάτων.Οι πάπιες υπήρξαν από το παρελθόν αγαπημένο ζωάκι των κόμικς.

  2. Υπέροχη φώτο.Υπέροχο Πλωμάρι.Αν δεν πετούσαν και σκουπίδια,ξύλα,δίχτυα πεταμένα (όπως φαίνεται στο κάτω μέρος της φωτογραφίας )στην μαρίνα θα ήταν ακόμη καλύτερα.Επιτέλους λίγο σεβασμό,Αν όχι για τους ντόπιους κάντε το για τον κόσμο που μας επισκέπτεται.

  3. Οι πάπιες γιατί δε λένε και για το σημείο του δρόμου εκεί που έκλεισε ο Ερμής και έχει μείνει με τις κορδέλες δυο μήνες και όλοι παρκάρουν πάνω στο δρόμο και κλείνουν την κυκλοφορία. Άσε που είναι και επικίνδυνο να φύγει κανένα μωρό μέσα στη θάλασσα. Μόνο διαφημίσεις λένε; Ας πουν και καμιά αλήθεια.

  4. Τώρα γιατί μας την λες μ’ αυτό τον τρόπο aganaktismene; Δε ξέρω τι άλλο λένε οι πάπιες. Αυτό που έχω να πω είναι ότι το είχαμε γράψει στο blog το συγκεκριμένο θέμα, το μόνο που έκαναν από τη δημοτική αρχή ήταν να πάρουν στον πεσμένο στύλο φωτισμού και να βάλουν κορδέλα. Από εκεί και πέρα τι άλλο μπορούμε να κάνουμε εμείς; Άντε να το γράψουμε ακόμα μια φορά. Ας ενδιαφερθεί και η νέα δημοτική αρχή που θα αναλάβει από τον Σεπτέμβριο γιατί περίοδος χάριτος δεν νομίζω να δοθεί, άρα ας πιέσουν τον Βουνάτσο και τους Αντιδημάρχους να δώσουν λύσεις.

  5. Δεν μπορούμε να στηριζόμαστε στην νέα δημοτική αρχή η οποία θα αναλάβει τον Σεπτέμβριο.Εν όψει της ενάρξεως της νέας τουριστικής περιόδου και με τόσους ξένους που επισκέπτονται το Πλωμάρι καθημερινά δεν μπορούν οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής του κ.Βουνάτσου να αδιαφορούν για την εικόνα του Πλωμαρίου.Εξάλλου οι μισθοί τους δεν έχουν σταματήσει άρα οφείλουν να συνεχίσουν το έργο τους και όχι να επαναπαύονται.Η εικόνα Δημήτρη του πεζοδρομίου στο κάτω μέρος του πάρκου(από την πλευρά της θάλασσας) είναι απαράδεκτη για κεντρικό σημείο του Πλωμαρίου.Χόρτα κ.τ.λ.Λες και βρισκόμαστε στο βουνό.Μας ρεζιλεύει.

  6. Σίγουρα η ευθύνη βαραίνει την σημερινή δημοτική αρχή, τον αντιδήμαρχο κ. Γημνάγο και το τοπικό συμβούλιο. Όμως μη ξεχνάμε ότι πολλοί από τους σημερινούς αντιδημάρχους και προέδρους, ήταν υποψήφιοι με τον Γαληνό. Π.χ. Μουτζούρης, Αστυρακάκης, Αντωνέλλη, Στεργίου. Άρα θα πρέπει η αυριανή δημοτική αρχή και ο κόσμος να πιέσουν. Η νέα δημοτική αρχή, θα πρέπει να δουλέψει από τώρα, ώστε την 1η Σεπτεμβρίου να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here