Home Ενημερώσεις Ξεκίνησε η προβολή της διαφήμισης του ούζου Αρβανίτη που γυρίστηκε στο Πλωμάρι

Ξεκίνησε η προβολή της διαφήμισης του ούζου Αρβανίτη που γυρίστηκε στο Πλωμάρι

2233
2

Πριν από μερικές ημέρες, είχε κάνει την εμφάνιση του, ένα λεωφορείο στην προκυμαία Πλωμαρίου με μια μεγάλη επιγραφή που έγραφε “Έχει ήλιο, έχει Πλωμάρι” για τις ανάγκες γυρίσματος διαφημιστικού βίντεο, το οποίο αυτές τις μέρες ξεκίνησε να προβάλετε στα τηλεοπτικά κανάλια.

Στο γύρισμα το οποίο έγινε στο εργοστάσιο, στο δρόμο και στην ταβέρνα Αχιβάδα, συμμετείχαν οι εργαζόμενοι και στελέχη τις εταιρείας. Το σενάριο της διαφήμισης παρουσιάζει τους εργαζόμενους στο χώρο εργασίας τους, να περιμένουν τον διευθυντή τους, για να τους ανακοινώσει κάτι, αρχικά πάει το μυαλό τους στο κακό, περισσότερα στο παρακάτω βίντεο…

Στο youtube διαβάζουμε: Έξω έχει ήλιο και εσύ είσαι κλεισμένος σε ένα γραφείο; Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σου δίνει τη λύση! Πείσε το σωστό άνθρωπο και κάν’ την απ’ τη δουλειά… ομαδικά! Και το καλαμαράκι κερασμένο από ‘μας! Γιατί όταν έχει ήλιο, έχει Πλωμάρι …έχει #kalamarakiday! Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο www.kalamarakiday.gr!

leoforeio-arvaniti

exei-ilio-exei-plomari

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. αχ αυτη η κοπελια με το πρωτο χαμογελο..Μακάρι η εργασία να γίνεται πάντα χαρά και όχι άγχος..Και ακόμη καλύτερα αυτή η εργασία να είναι στο Πλωμάρι στην τόσο ηλιόλουστη και ευλογημένη όσο πουθενα γωνιά του αιγαίου..

  2. Μπράβο παιδιά…επιτέλους κάτι καλό για το Πλωμάρι. Λιθαράκι λιθαράκι κάτι θα κάνουμε όλοι μαζί. Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here