Home Αθλητικά Η Βασίλισσα του Βορρά κέρδισε την Καλλονή της Λέσβου με σκορ 0-3(Βίντεο)

Η Βασίλισσα του Βορρά κέρδισε την Καλλονή της Λέσβου με σκορ 0-3(Βίντεο)

327
0

Η Καλλονή αντιμετώπιζε την Βέροια που καιγόταν για τη νίκη αφού βρισκόταν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Λέσβου ήθελε τη νίκη για να σιγουρέψει την παραμονή της στη super league.

Οι παίχτες της Βασίλισσας του βορρά(όπως συνηθίζεται να αποκαλείτε η ομάδα της Ημαθίας), μπήκαν πιο δυνατά και πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 43′ με τον Μπεν, αφού προηγήθηκε λάθος πάσα στο κέντρο μεταξύ του Μανούσου και του Μαρσέλο. Στο 84′ ο ίδιος παίχτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-2 και ως κερασάκι στην τούρτα έκανε χατ-τρικ στο 86′ πλασάροντας εύστοχα μέσα από την περιοχή.

Η ΑΕΛΚ έχασε αρκετές ευκαιρίες, είχε και δοκάρι με τον Λεοζίνιο, και παρόλο που η Βέροια από το 51΄έπαιζε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Σισσοκό, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Η ομάδα της Ημαθίας, που στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε τις αντεπιθέσεις, ευτύχησε να πετύχει μια σημαντική νίκη από βαθμολογικής πλευράς με το ευρύ 0-3, που προς το παρόν της δίνει οξυγόνο για την παραμονή.

Αυτή ήταν μια απρόσμενη ήττα για την Καλλονή, αλλά οι φίλαθλοι της, χειροκρότησαν τους παίχτες και τον προπονητή κατά την αποχώρηση τους. Ο Γιάννης Ματζουράκης στο τέλος του αγώνα δήλωσε, ότι οι η ομάδα είχε κακή απόδοση και ήταν εκτός μπρίζας.

Το Βίντεο του αγώνα με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις.

Η ΑΕΛΚ είναι στην δέκατη θέση με 33 βαθμούς, όσους έχει και ο Λεβαδειακός. Ακολουθεί το παιχνίδι με αντίπαλο τον Πλατανιά στα Χανιά την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 στις 17:15

Συνθέσεις:

Καλλονή(Γιάννης Ματζουράκης): 17. Χογκ, 15. Γιορέντε, 14. Αναστασιάδης, 50. Ζακουανί, 24. Κεϊτά(88′ 12. Χωριανόπουλος), 33. Ποντάνι(83′ 13. Καζάκης), 25. Μαρσέλο(74′ 4. Φουρλάνος), 16. Γιονάν Γκαρσία, 9. Μανούσος, 20. Περόνε, 10. Λεοζίνιο

Βέροια(Ράρκο Ντόστανιτς: 1. Καντιμοίρης, 15. Σιόντως, 23. Αμαραντίδης, 74. Βέρτζος, 88. Σισσοκό, 8. Όστοριτς, 21. Βεργώνης, 39. Μαχαμέντ, 11. Κενάν(82′ 32. Παυλίδης), 7. Καλτσάς, 24. Ταβαρές Κροζ Ντα Σίλβα(56′ 16. Τραππ)

Τα κυριότερα σημεία της εξέλιξης του παιχνιδιού

Πρώτη ευκαιρία στο 12′ για την ΑΕΛΚ, με σουτ του Λεοζίνιο έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Καντοιμίρης.

Στο 17′ ένα σουτ του Όστοριτς κόντραρε σε παίχτη της ΑΕΛΚ και κατέληξε κόρνερ.
19′ Η Βέροια πιέζει ψηλά τους παίχτες της Καλλονής, με αποτέλεσμα να γίνουν δυο λάθος μεταβιβάσεις, που ευτυχώς δεν στοίχισαν.

Στο 20′ η ΑΕΛΚ κερδίζει το πρώτο της κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Λεοζίνιο, αλλά οι παίχτες της Βέροιας απομάκρυναν.

23′ πάλι από λάθος μεταβίβαση από του Ζακουανί αυτή τη φορά, η Βέροια κερδίζει την κατοχή και στην εξέλιξη της φάσης κερδίζει κόρνερ. Διώχτει με κεφαλιά ο Περόνε.

34′ Μακρινό φάουλ του Λεοζίνιο, η μπάλα πάνω απ’ την εστία της Βέροιας.

43′ Γκολ για την Βέροια. Ο Μαρσέλο χάνει τη μπάλα από πάσα του Μανούσου στο χώρο του κέντρου, ο Καλτσάς πασάρει κάθετα στον Μπεν, που απέφυγε τον Ζακουανί και πλάσαρε σωστά τον Χογκ, κάνοντας το 0-1.

37′ Πρώτη καλή φάση για τη Βέροια, δυνατό σουτ του Μπαργκάν η μπάλα άουτ.

38′ Νέα ευκαιρία για τη Βέροια. Κεφαλιά του Βεργώνη από τη μικρή περιοχή η μπάλα δίπλα απ’ την εστία της Καλλονής.

Στο 51′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σισσοκό για ατνικανονικό μαρκάρισμα στον Μανούσο, αφήνοντας τη Βέροια με 10 παίχτες. Ευκαιρία για την ΑΕΛΚ με το φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Λεοζίνιο το εκτελεί, αλλά η μπάλα κοντράρει στον Αμαραντίδη και καταλήγει κόρνερ.
Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛΚ, στο 54′ από σουτ του Λεοζίνιο η μπάλα βρίσκει το δοκάρι.

Στο 60′ ο Μανούσος αστοχεί από πλεονεκτική θέση απέναντι από τον Καντοιμίρη, αλλά ούτως ή άλλως, ο επόπτης σηκώνει τη σημαία για οφ-σαιντ.

Στο 63′ άλλη μια χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΛΚ, από ωραία ενέργεια του Λεοζίνιο έξω από την περιοχή, που σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Άλλο ένα σουτ του Λεοζίνιο στο 66′, έξω από την μεγάλη περιοχή, έπεσε σωστά στη γωνιά του ο Καντιμοίρης διώχνοντας σε κόρνερ.

Σουτ του Περόνε στο 68′, από καλό σημείο έξω από την μεγάλη περιοχή που φεύγει αρκετά μέτρα άουτ.

Νέο σουτ του Λεοζίνιο στο 69′ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πολλά μέτρα άουτ.

Ευκαιρία της Βέροιας στο 70′ με τον Μπαρκάν, σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ζακουανί διώχνει σε κόρνερ.

Σωτήρια επέμβαση του Καντιμοίρη που κράτησε το 0-1 στο 73′ σε κεφαλιά του Λεοζίνιο από το ύψος της μικρής περιοχής ύστερα από σέντρα του Ποντάνι από αριστερά.

Στο 83′ ο Παλίδης στην πρώτη του επαφή, πασάρει στο Μπεν, που ανατρέπεται από τον Χογκ και ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι. Εκτελεί ο ίδιος το πέναλτι και κάνει το 0-2.

Στο 85′ η Βέροια κάνει το 0-3, σε αντεπίθεση ο Καλτσάς σουτάρει αρχικά μέσα από την μεγάλη περιοχή, αποκρούει ο ο Χογκ, αλλά η μπάλα φτάνει στον Μπεν που πλάσαρε εύστοχα.

Στο 89′ μεγάλη ευκαιρία με τον Τράπ να σουτάρει μέσα από τη μεγάλη ευκαιρία, απέκρουσε ο Χογκ κρατώντας το 0-3.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here