Home Αστυνομικό Δελτίο Κλοπή, αυτοδικία και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος ημεδαπού στην Αγιάσο

Κλοπή, αυτοδικία και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος ημεδαπού στην Αγιάσο

569
2

Ενημέρωση από την αστυνομία: Σήμερα (28-02-2014) το πρωί στην Αγιάσο της Λέσβου, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου, ένας 40χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή, αυτοδικία και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος 42χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, χτες (27-02-2014) το απόγευμα, ο 40χρονος, ο οποίος εκμίσθωνε στον 42χρονο οικόπεδο ιδιοκτησίας του, απομάκρυνε και αφαίρεσε από το παραπάνω οικόπεδο διάφορα εργαλεία και μεταλλικά αντικείμενα του 42χρονου, ενώ μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό τραυμάτισε ελαφρά τον τελευταίο πετώντας του κάποιο αντικείμενο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Αστυνομικό δελτίο Λέσβου.

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. Ο 40χρονος πήγε μόνος του στην αστυνομία (δεν συνελήφθη) μετά από μήνυση που κατέθεσε ο 42χρονος και τον κατηγορεί για όλα όσα αναφέρετε και αφέθηκε ελεύθερος.
    Τα σχόλια σας και η κριτική σας μετά το δικαστήριο και της μηνύσεις που θα κατατεθούν.
    Στις δημοσιεύσεις σας να ήσαστε περισσότερο προσεκτικοί και πριν γράφετε να διασταυρώνετε της πληροφορίες σας.

  2. Είναι δελτίο τύπου από την αστυνομική διεύθυνση βορείου αιγαίου. Εμείς δεν αλλάζουμε το κείμενο, δημοσιεύεται όπως μας το στέλνουν. Για τα παράπονα σας θα πρέπει να απευθυνθείτε στο γραφείο τύπου, όχι στο blog.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here