Home Ενημερώσεις Καταγγελία στον Εισαγγελέα για βλάβη στο δικτύου του βιολογικού καθαριασμού

Καταγγελία στον Εισαγγελέα για βλάβη στο δικτύου του βιολογικού καθαριασμού

636
2

Την παρακάτω καταγγελία έκαναν πολίτες του Πλωμαρίου, για μια βλάβη που υπάρχει στον βιολογικό καθαρισμό εδώ και καιρό και δεν επισκευάζεται από τους αρμόδιους. Τα λύματα τρέχουν και κινδυνεύει και η υγεία μας όσο οι ανεύθυνοι-υπεύθυνοι αδιαφορούν.

Το σχετικό κείμενο που λάβαμε:

ΠΡΟΣ:
1)ΤΗΝ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
2)ΤΗΝ Δ/ΝΣΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
3) ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ
4)ΔΗΜΟ ΛΕΣΒΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Των κάτωθι υπογεγραμμένων πολιτών, κατοίκων Πλωμαρίου

Σας γνωρίζουμε ότι εδώ και δεκαπέντε ημέρες περίπου έχει υποστεί βλάβη το τμήμα του δικτύου του βιολογικού καθαρισμού Πλωμαρίου που διέρχεται μπροστά από την οικία Καραγκιοζέλη, (οδός που άγει από την πλατεία Πλάτανος μέχρι Πραστειό), μέχρι τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και καταστήματα Παναγιώτη Βερβέρη και του ε γύρωθεν αυτών δρόμους. Τούτο έχει ως αποτέλεσμα να ρέουν σε όλη αυτή την περιοχή, τα λύματα του βιολογικού καθαρισμού μέσα στο δρόμο.
Παρά τις κατ’ επανάληψη διαμαρτυρίες μας, στους αρμόδιους φορείς τα λύματα συνεχίζουν και ρέουν, με αποτέλεσμα πλέον μετά από τόσες ημέρες πέραν της εμφανούς ρυπάνσεως του περιβάλλοντος, να κινδυνεύει σοβαρά η υγεία μας και αυτή των παιδιών μας, αφού δεν μπορούμε να περπατήσουμε, δεν μπορούμε να ανοίξουμε τα παράθυρα μας, υπάρχει φοβερή δυσοσμία και κουνούπια.
Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας.

Πλωμάρι 24.2.2014
Οι Υπογράφοντες

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. Εχω να καταγγείλω ότι το δικτυο το χάλασε το …Πολιον !ADMIN μίλα και υπογράμμισέ το με έντονη μορφή!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here