Home Πολιτικά Διαψεύδει τον Μιχελάκη ο Βουνάτσος: Θα γίνουν 4 δήμοι στη Λέσβο

Διαψεύδει τον Μιχελάκη ο Βουνάτσος: Θα γίνουν 4 δήμοι στη Λέσβο

591
1

Συνέντευξη παραχώρησε στο site aftodioikisi.gr, ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Δημήτρης Βουνάτσος, πριν όμως πούμε οτιδήποτε, να θυμίσουμε για ακόμα μια φορά, ότι ο ίδιος δεν ήταν συνεπής και δεν κράτησε την υπόσχεση του για δημοψήφισμα, για το πόσους δήμους επιθυμεί ο λαός της Λέσβου να γίνουν στο νησί. Στη συνέντευξη αναφέρετε στους κυρίους Μιχελάκη και Αθανασίου, οι οποίο δεσμέυτηκαν για τέσσερις δήμους στη Λέσβου και μάλιστα για τον κ. Αθανασίου η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ενδιαφέρετε στο μέλλον να είναι υποψήφιος με σταυρό στο νομό Λέσβου.

Έχει καταντήσει αηδία, μια να βγαίνει ο ένας να λέει δε θα αλλάξει ο Καλλικράτης, μια να βγαίνει ο άλλος και να λέει ότι το παλεύουμε, μετά να βγαίνει πάλι ο άλλος και να λέει ότι αλλαγές θα γίνουν μετά τις εκλογές και σαν κερασάκι στην τούρτα να βγαίνει ο Βουνάτσος, που δεν κράτησε το λόγο του και να λέει ότι θα γίνουν τέσσερις δήμοι.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Ακολουθεί η συνέντευξη:

Δ. Βουνάτσος: Αθανασίου & Μιχελάκης δεσμεύτηκαν για «σπάσιμο» του Δ. Λέσβου μέχρι την Παρασκευή

Δέσμευση του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου που ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος στην περιοχή αλλά και του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη ότι μέχρι αύριο Παρασκευή η Λέσβος θα σπάσει σε τέσσερις δήμους αποκαλύπτει με συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr, o δήμαρχος του νησιού Δημήτρης Βουνάτσος. Μ’ αυτό τον τρόπο ο κ. Βουνάτσος διαψεύδει τον υπουργό Εσωτερικών που σε χθεσινές δηλώσεις του υποστήριξε ότι οι όποιες αλλαγές στο χωροταξικό του Καλλικράτη θα γίνουν μετά τις εκλογές. Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του δημάρχου Λέσβου Δημήτρη Βουνάτσου στην aftodioikisi.gr είναι το εξής:

Η συζήτηση για τη διάσπαση του Δήμου Λέσβου κρατάει καιρό. Ποιά η στάση της κυβέρνησης απένταντι στο αίτημά σας;

Η δημοτική αρχή, αλλά και σύσσωμη η αντιπολίτευση, έχουμε προβεί σε δεκάδες κινήσεις ώστε να διασπαστεί ο Δήμος Λέσβου, σε περισσότερους δήμους. Η κυβέρνηση δεσμέυτηκε απέναντί μας πως κάτι τέτοια θα γίνει και μάλιστα άμεσα.

Σε πόσο διάστημα;

Όπως μας έχουν πει και ο Χαράλαμπος Αθανασίου, αλλά και ο Γιάννης Μιχελάκης, αναμένεται να γίνει μέχρι την Παρασκευή.

Ποιοί είναι οι λόγοι που σας έχουν οδηγήσει στο να διεκδικείτε τόσο έντονα τη διάσπαση του δήμου;

Είναι δεκάδες. Από τις μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, έως τον πληθυσμό του νησιού. Για παράδειγμα, ο δήμος καλείται να εξυπηρετήσει 90.000 κατοίκους, ενώ η απόσταση από τη μία άκρη του νησιού στην άλλη μπορεί να διαρκέσει και 2,5 ώρες.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Είναι πολύ λυπηρό δυστυχώς, ένας τόπος πανέμορφος σαν τη Λέσβο να προσμένει απο αυτούς που τον έχουν κρατήσει πολύ πίσω ένα ακόμα πολιτικό ρουσφέτι για να γίνει το αυτονόητο.Γιατί οι υποσχέσεις των πολιτικάντηδων και τα ρουσφέτια είναι η αιτία που φτάσαμε εδώ.Οταν αφήνεις τις τύχες σου στά χέρια ανθρώπων που το μόνο που αποσκοπούν είναι η προσωπική τους φιλοδοξία και όχι το κοινό καλό,εσύ γίνεσαι συνυπεύθυνος για την κατάντια του τόπου και το μαύρο μέλλον των παιδιών σου.Τα δικαιώματα κερδίζονται με διεκδίκηση και αγώνες και όχι με ρουσφέτια.Οτι και να γίνει τελικά με την υπόθεση του σπασίματος του δήμου,αυτό που πρέπει να παραδεχτούμε είναι πως σαν πολίτες έχουμε ητηθεί έτσι κι αλλιώς.Και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here