Home Δελτία Τύπου Ενημέρωση από τον Φορέα Ανάπτυξης για τη συμμετοχή στην Έκθεση Κωνσταντινούπολης

Ενημέρωση από τον Φορέα Ανάπτυξης για τη συμμετοχή στην Έκθεση Κωνσταντινούπολης

875
2

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «ΕΜΙΤΤ 14» ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου-Plomari Forum συμμετείχε στην παραπάνω έκθεση στο περίπτερο των νησιών της περιφέρειας του Β.Α. Αιγαίου 30/1-2/2/2014. Στην προβολή της περιοχής μας συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά τα παρακάτω μέλη του Φορέα που κάλυψαν οι ίδιοι τα έξοδά ταξιδιού και διαμονής τους.

Βάμβουρα Παρασκευή
Μουτζούρη Περσεφόνη
Στέργος Παναγιώτης
Χαλδέζος Γαβριήλ και
Χαλδέζος Δημήτριος

Επίσης με δικά του έξοδα συμμετείχε και βοήθησε την προσπάθειά μας ο συγχωριανός μας Γιώργος Παπγής. Τους ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη βοήθειά τους. Για την κατάλληλη επικοινωνία με τους ντόπιους επισκέπτες, προσλάβαμε μεταφράστρια για όλη την διάρκεια της έκθεσης. Στους επισκέπτες προσφέρθηκε ούζο που δωρεάν μας έδωσαν οι ποτοποιίες Ι.Βαρβαγιάννη & Ι. Αρβανίτη και τους ευχαριστούμε.

Υπήρξε άριστη συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη με τους διοργανωτές του περιπτέρου και με τους συμμετέχοντες από την Περιφέρεια καθώς και με τον συμπατριώτη μας Γιώργο Καλλονιάτη από το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Λέσβου. Κατα την διάρκεια της έκθεσης έγιναν επαφές με τουριστικούς πράκτορες για μελλοντικές συνεργασίες. Στην παραπάνω έκθεση η συμμετοχή εκθετών και επισκεπτών ήταν πολλαπλάσια από τις 2 προϋγούμενες της Σμύρνης, που συμμετείχε ο Φορέας το 2013 και ευελπιστούμε ότι τα θετικά αποτελέσματα θα τα απολαύσουν οι επαγγελματίες της περιοχής μας την ερχόμενη τουριστική περίοδο.

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ…..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here