Home Αθλητικά Σπύρος Φουρλάνος και Πολ Κεϊτά στην ΑΕΛΚ – Λύση συνεργασίας με τον...

Σπύρος Φουρλάνος και Πολ Κεϊτά στην ΑΕΛΚ – Λύση συνεργασίας με τον Στρατή Σεφτελή

537
0

Δυο μεταγραφές και μια αποχώρηση στελέχους είχαμε τις τελευταίες μέρες στην ΑΕΛ Καλλονής. Η ποδοσφαιρική ομάδα της Λέσβου ανακοίνωσε τη συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Σπύρος Φουρλάνο τον οποίο απέκτησε δανεικό από την Κλαμπ Μπριζ και Πολ Κεϊτά που υπέγραψε μετά την λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ενημέρωσε και για την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας με τον υπεύθυνο γραφείου τύπου και επικοινωνίας κ. Στρατή Σεφτελή.

aelk-keita-fourlanos

Ακολουθούν οι σχετικές ανακοινώσεις:

Ο Σπύρος Φουρλάνος στην Καλλονή

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Φουρλάνο με την μορφή δανεισμού από την βελγική Κλαμπ Μπριζ (Club Brugge) για τους επόμενους έξι (6) μήνες.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα που θα ενισχύσει την μεσαία γραμμή της Καλλονής γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1993 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού σημειώνοντας την πρώτη του συμμετοχή με τους άνδρες σε αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΟΦΗ στις 27 Νοεμβρίου 2011. Με τον Παναθηναϊκό είχε 10 συμμετοχές ενώ ήταν στη βασική ενδεκάδα της ελληνικής ομάδας με αντίπαλο την Λάτσιο για το Europa League. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η βελγική Κλαμπ Μπριζ στην οποία μεταγράφηκε τον Μάιο του 2013.

Ο νεαρός μέσος έχει συμμετοχές με την Εθνική Παίδων (2010 – 2011) με την Εθνική Νέων (2011) με την οποία συμμετείχε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κάτω των 19 ετών έχοντας συμμετοχή στα τρία παιχνίδια των ομίλων, στον ημιτελικό και στον τελικό απέναντι στην Ισπανία. Με την Εθνική Ελπίδων αγωνίζεται από το 2012 και στην παρθενική συμμετοχή της U20 σε Μουντιάλ (Τουρκία) ο Σπύρος Φουρλάνος είχε σημαντική συμβολή στην πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στους «16» της διοργάνωσης.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο Πολ Κεϊτά στην Καλλονή

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Πολ Κεϊτά (Paul Keita). Ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμιση χρόνο με την ομάδα μας.
Ο γεννημένος στις 23 Ιουνίου του 1992 Πολ Κειτά ήρθε στην Ελλάδα το 2010 για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο αγωνίστηκε έως την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έχοντας 64 συμμετοχές.

Ο υψηλόσωμος (1.92) ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην AS Douanes της Σενεγάλης από την οποία μόλις στα 14 του πήρε μεταγραφή για την πορτογαλική Μπενφίκα με την οποία ψηφίστηκε για δύο συνεχόμενες χρονιές ο Καλύτερος Νέος Ποδοσφαιριστής. Μάλιστα στα 16 του συμπεριελήφθη στην 18άδα της Μπενφίκα σε παιχνίδι για το Europa League.
Η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ τον καλωσορίζει στο δυναμικό της και του εύχεται καλή επιτυχία.

Λύση συνεργασίας με Στράτο Σεφτελή

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον υπεύθυνο επικοινωνίας και γραφείου τύπου της Στράτο Σεφτελή. Τον ευχαριστεί και του εύχεται καλή χρονιά.

seftelis1

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here