Home Ενημερώσεις Ο Δήμος μας ενημερώνει ποιες μέρες δε θα γίνει αποκομιδή σκουπιδιών, λες...

Ο Δήμος μας ενημερώνει ποιες μέρες δε θα γίνει αποκομιδή σκουπιδιών, λες και τις άλλες μέρες τα μαζεύουν σωστά

1174
2

Δελτίο τύπου: Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης εύχεται στους συνδημότες μας Καλά και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και δημιουργικό το Νέο Έτος. Επιθυμία της, να είναι όλοι συμπαραστάτες στην προσπάθεια της για καθαρή πόλη και στην επιτυχία του προγράμματος Ανακύκλωσης, για εξοικονόμηση πόρων και συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος. Ενημερώνουμε, επίσης, τους συμπολίτες μας ότι η αποκομιδή των απορριμμάτων ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26  τρεχ. καθώς και την 1η Ιανουαρίου 2014.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

*Δε γνωρίζουμε τι γίνεται στη Μυτιλήνη και στην υπόλοιπη ύπαιθρο της Λέσβου, τουλάχιστον για το Πλωμάρι οι συμπολίτες μας παραπονιούνται διαρκώς για την κακή αποκομιδή των σκουπιδιών.

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. παιδακι ημουνα και θυμαμαι το μπαρμπα Μανολη Χατζηκυριακο να περνα με το μουλαρι του καθε πρωι απο το πλακοστρωτο-Πλατανελι να μας μαζευει τα σκουπιδια. Μετα ηρθαν τα απορριμματοφορα. Με χαρα διναμε και μπαξισι την Πρωτοχρονια ενα εθιμο κι αυτο.Τωρα ειμαι 47 χρονων και ολα μας τελειωσαν και τα εθιμα και η καθαριοτητα αφου σταματησε να περνα το σκουπιδιαρικο και παντου υπαρχουν σκουπιδια πεταμενα εξαιτιας της τρελας της αδιαφοριας και τα προσωπικα καποιων.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ

  2. Χρονια πολλα σε ολους . Και ας προσεχουμε αν θελουμε κατι καλο στο μελον για το χωριό μας .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here