Home Αθλητικά ΑΕΛΚ: Χειροκροτήθηκε παρά την ήττα – Ντεμπούτο για Νίκο Κάλφα

ΑΕΛΚ: Χειροκροτήθηκε παρά την ήττα – Ντεμπούτο για Νίκο Κάλφα

553
0

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική το Plomarinews.gr και το Lesvospost.com βρέθηκαν σε ματς της ΑΕΛΚ. Αυτή τη φορά αντίπαλος ήταν ο Παοκ. Η ομάδα της Καλλονής την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, υποχρεώθηκε για ένα ακόμα “εντός” έδρας παιχνίδι, να παίξει σαν να έπαιζε στη έδρα του αντιπάλου, αφού οι περίπου 1.200 οπαδοί του Παοκ μετέτρεψαν τη Νέα Σμύρνη σε Τούμπα.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά αφού μόλις στο έκτο λεπτό η Καλλονή άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Εμανουέλ Περόνε και εκτέλεσε ο ίδιος. Στη συνέχεια όμως ο Παοκ ήταν καταιγιστικός, αλλά και τυχερός αφού μετέτρεψε σε γκολ τις περισσότερες ευκαιρίες που δημιούργησε.

Η ΑΕΛΚ ήταν αποδεκατισμένη λόγω των πολλών απουσιών βασικών παιχτών είτε λόγω τραυματισμού είτε λόγω καρτών. Και φυσικά η ταλαιπωρία συνεχίστηκε με τις γνωστές μετακινήσεις λόγω του ότι ακόμα δε της έχει παραδοθεί το γήπεδο της Μυτιλήνης.

Σε αυτό το παιχνίδι πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της ΑΕΛΚ στη Super League, ο Νίκος Κάλφας,  που πέρασε αλλαγή στην έναρξη του δεύτερο ημιχρόνου στη θέση του Νίκου Γάλα και ως γνωστών κατάγεται από το Πλωμάρι και έχει αναδειχτεί από τα τμήματα υποδομής του τοπικού Αιγέα.

Στο τέλος του αγώνα παρά το τελικό σκορ 2-5 οι φίλαθλοι τις ΑΕΛΚ χειροκρότησαν τους παίχτες και τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη που και εκείνοι με τη σειρά τους, τους το ανταπέδωσαν για τη στήριξη τους προς το σύλλογο.

Δείτε το βίντεο από την στιγμή της εισόδου του Νίκου Κάλφα στον αγωνιστικό χώρο και ακολουθούν και φωτογραφίες από το παιχνίδι και το βίντεο με τα goal και τις φάσεις από τον αγώνα. (Φωτογραφίες και ανταπόκριση: Δημήτρης Μαλλιαρός και Γιώργος Τζαννής)

Goal και φάσεις

aelk-paok1

aelk-paok3

aelk-paok4

aelk-paok5

aelk-paok6

aelk-paok7

aelk-paok8

kalfas-matzourakis-001

kalfas-matzourakis2-001

aelk-paok9

aelk-paok10

aelk-paok11

aelk-paok12

aelk-paok13

aelk-paok14

aelk-paok15

aelk-paok16

aelk-paok17

aelk-paok18

aelk-paok19

aelk-paok20

aelk-paok21

aelk-paok22

aelk-paok23

aelk-paok24

aelk-paok25

aelk-paok26

aelk-paok27

aelk-paok28

aelk-paok29

aelk-paok30

aelk-paok31

aelk-paok32

aelk-paok33

aelk-paok34

aelk-paok35

aelk-paok36

aelk-paok37

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here