Home Ενημερώσεις Τρία αδέρφια από το Παλαιοχώρι σμίγουν μετά από σχεδόν 50 χρόνια στο...

Τρία αδέρφια από το Παλαιοχώρι σμίγουν μετά από σχεδόν 50 χρόνια στο “Πάμε πακέτο”

1231
0

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha “Πάμε πακέτο”, με παρουσιάστρια τη Βίκη Χατζηβασιλείου, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2013, τρία αδέρφια από το Παλαιοχώρι, σμίγουν ξανά μετά από σχεδόν 50 χρόνια. Η κ. Ειρήνη έστειλε “πακέτο” στους δυο αδερφούς της, που στο παρελθόν είχαν μεταναστεύσει στην Νότιο Αφρική, ο ένας είχε επιστρέψει στην Ελλάδα και ο άλλος ήταν ακόμα εκεί.

Η ιστορία ξεκινάει στο σημείο 27:30 και διαδραματίζεται στο δεύτερο και τρίτο μέρος της εκπομπής. Για να δείτε το βίντεο της εκπομπής πατήστε εδώ.

Στο site του Alpha διαβάζουμε:

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου θα προσπαθήσει να ενώσει ξανά τρία αδέλφια. Τα κατάλοιπα των δύσκολων παιδικών χρόνων, οι κληρονομικές διαφορές και μια σωρεία παρεξηγήσεων τους κρατούν μακριά. Την πρωτοβουλία αυτής της επανένωσης παίρνει η μικρότερη αδελφή, η Ειρήνη, η οποία έχοντας αφήσει πίσω το παρελθόν, επιθυμεί έστω και σχεδόν μισό αιώνα μετά, να γίνει ξανά οικογένεια με τα αδέλφια της. Πρώτος παραλήπτης του πακέτου της είναι ο Γρηγόρης. Ο ίδιος, κάνοντας σκληρή αυτοκριτική αιφνιδιάζει την αποστολέα με τη «συγγνώμη» του. Η ατμόσφαιρα φορτίζεται συναισθηματικά ακόμη περισσότερο με την είσοδο του δεύτερου αδελφού, Δούκα, που επιστρέφει από τη Νότιο Αφρική, έπειτα από 50 χρόνια. Η Ειρήνη ήταν μόλις επτά χρονών όταν τον αποχαιρέτησε για τελευταία φορά κι ο ίδιος δεν αναγνωρίζει καν τη μορφή της. Γιατί ο Δούκας ένιωσε παραμελημένος από την οικογένειά του; Γιατί τα τελευταία 20 χρόνια είχαν χαθεί εντελώς τα ίχνη του; Μια ιστορία που θα συγκινήσει.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here