Home Αθλητικά Μια ανάσα πριν από την Εθνική ο Π. Αρμενάκας με καταγωγή από...

Μια ανάσα πριν από την Εθνική ο Π. Αρμενάκας με καταγωγή από το Πλωμάρι

749
1

Άρθρο του Σπύρου Κλειδαρά από την εφημερίδα Εμπρός. Ο 15χρονος επιτελικός μέσος της Γουότφορντ Πάνος Αρμενάκας, που κατάγεται από το Πλωμάρι της Λέσβου και κατοικεί στην Αγγλία, βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα προκειμένου να δοκιμαστεί στην Εθνική Ομάδα Προπαίδων και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.
Επίσης, ο ταλαντούχος νέος τσεκάρεται από σκάουτερ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ που φαίνεται να τον θέλουν στην ομάδα τους. Άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά, όμως, πιστεύουν πως δύσκολα θα αφήσει την Αγγλία για να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Ο Πάνος Αρμενάκας μόλις από τα έξι του χρόνια δέχτηκε πρόσκληση από την Μπαρτσελόνα, όπου και πέρασε τρεις εβδομάδες στην ακαδημία τής Κ-8.

Μετά από αυτό, δέχτηκε προσκλήσεις από πολύ μεγάλα ποδοσφαιρικά κλαμπ, όπως η Μάντσεστερ Σίτυ, η Άρσεναλ, ο Άγιαξ, η Τσέλσι και η Μίλαν.

Το 2010 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Μουντιαλίτο της Πορτογαλίας με την ομάδα τής Μίλαν, στην οποία και αγωνιζόταν τρία χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια, ο Πάνος διαμένει στην Αγγλία και αγωνίζεται στις ακαδημίες τής Γουότφορντ. Κάθε καλοκαίρι, πάντως, φροντίζει να επισκέπτεται το νησί μας με την οικογένειά του, μια και οι συγγενείς του βρίσκονται στο Πλωμάρι.

*Στη φωτογραφία Ο Πάνος Αρμενάκας με τη φανέλα τής Μίλαν

Πηγή: www.emprosnet.gr

Facebook comments:

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here