Home Αθλητικά Λύγισε ο Μανούσος στην απολογία του – Την Ευθύνη ανέλαβε ο Δ....

Λύγισε ο Μανούσος στην απολογία του – Την Ευθύνη ανέλαβε ο Δ. Βαρβαγιάννης λόγω απειρίας

566
2

Αναδημοσίευση από το Contra.gr Ξέσπασε σε κλάματα ο Μανούσος -Κάτω από έντονη συγκινησιακή φόρτιση απολογήθηκε την Πέμπτη ο Γιώργος Μανούσος στην πειθαρχική επιτροπή της Super League, για την κατηγορία της χρήσης απαγορευμένης ουσίας στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στις 21/9. Πήρε πάνω του την ευθύνη ο γιατρός της ομάδας.

Ο 25χρονος άσος της Καλλονής δεν άντεξε την πίεση και ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν έχω καμία σχέση μ’ αυτά τα πράγματα και σας παρακαλώ μη μου στερήσετε για ένα λάθος το όνειρο που έχω από μικρό παιδί. Εγώ ενημέρωσα τον γιατρό και δεν ασχολήθηκα ξανά. Στον έλεγχο δεν με ρώτησαν αν έχω πάρει κάποιο φάρμακο”.

Την ευθύνη για το ότι βρέθηκε θετικός ο Μανούσος, ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο γιατρός της ομάδας, κ. Βαρβαγιάννης, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

“Ο Μανούσος είχε ενοχλήσεις στο πόδι, είχε πρησμένο τον αστράγαλο. Την παραμονή του αγώνα του είπα να πάει στο νοσοκομείο και να κάνει ένεση. Εγώ βρισκόμουν εκτός Λέσβου και έτσι πήγε μόνος του. Ο γιατρός στο νοσοκομείο μου είπε τι του έδωσε. Ήξερα ότι είχε κορτιζόνη. Εγώ είχα φτιάξει τη λίστα με το τι είχαν πάρει οι παίκτες όλη την εβδομάδα, αλλά δεν έβαλα το φάρμακο που είχε πάρει ο Μανούσος. Ζητώ συγνώμη. Ήταν δική μου παράλειψη. Είμαστε πρώτη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία και δεν έχουμε την εμπειρία των διαδικασιών”.

Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Αργύρης Λίβας, ανέφερε από την πλευρά του τα εξής:

“Η δράση της ουσίας είναι αντιφλεγμονώδης. Δεν βοηθάει στην απόδοση. Πρέπει να την πάρει επανειλημμένα για να κάνει κάτι. Από τις τιμές που βρέθηκαν φαίνεται ότι την πήρε μία φορά. Ο συγκεκριμένος αθλητής δεν έχει ανάγκη να πάρει οτιδήποτε (σ.σ. προσκομίστηκαν εργομετρικά των τελευταίων τριών ετών που δείχνουν την άριστη κατάσταση του οργανισμού του). Δεν τον ρώτησε κανείς πριν τον έλεγχο αν έχει πάρει κάτι, ενώ το αμέλησε και ο ίδιος. Είναι άπειρος ο γιατρός της ομάδας, αλλά και ο παίκτης δεν είναι συνηθισμένος στη διαδικασία και δεν φέρει ευθύνη. Η απόδοσή του στο ματς ήταν τραγική γιατί πονούσε το πόδι του”.

Να σημειωθεί πως ο Αργύρης Λίβας κατέθεσε ως δεδικασμένο την περσινή υπόθεση του Ρόκα στον Πανιώνιο, με τον πρόεδρο της Επιτροπής να σημειώνει πως “πρόκειται για υπόθεση με διαφορετικά χαρακτηριστικά”.

Πηγή: www.contra.gr

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. Κάποιος προσπάθησε να δημιουργήσει πρόβλημα με τα σχόλια. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι λέτε και τι γράφετε. Δεν επιτρέπεται η χρήση του ονόματος “admin” από άλλον χρήστη πλην του διαχειριστή.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here