Home Αθλητικά Θετικό το δεύτερο δείγμα και… απάντηση!

Θετικό το δεύτερο δείγμα και… απάντηση!

445
1

Από το gazzetta.gr Ο Γιώργος Μανούσος κλήθηκε σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, αφού βρέθηκε θετικό και το δεύτερο δείγμα του. Απάντηση με… νόημα μέσω facebook!

Οριστικά την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η απολογία του επιθετικού της Καλλονής. Μετά και την εξέταση του β’ δείγματός του, το οποίο βρέθηκε θετικό, ο Μανούσος κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν έτοιμη την υπερασπιστική τους γραμμή.

Η ανακοίνωση

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 24-10-2013 και ώρα 13.30 την ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονή και τον ποδοσφαιριστή της Γεώργιο Μανούσο διότι: «σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 21-9-2013 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Α΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Betamethazone.

Η παρουσία της προαναφερόμενης απαγορευμένης ουσίας επιβεβαιώθηκε κατόπιν ανάλυσης και του Β΄ δείγματός σας.

Ήτοι για παράβαση των άρθρων 128 Α επ. του Ν. 2725/99 όπως ο νόμος αυτός ισχύει σήμερα και 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με τις διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 34912/11 των Υπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού κ Τουρισμού, της κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 3956/12 των Υφυπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού, του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA και του κώδικα Αντιντόπινγκ της WADA».

«ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑ, ΚΛΑΨΕ ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ!!!!!!», έγραψε ο Μανούσος στο facebook, δίνοντας τη δική του απάντηση στην υπόθεση…

Πηγή: www.gazzetta.gr

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Ενα αστέρι έχει τό νησί κανονίστε μέ τίς λακαμίεσας νά τό ρίξουμε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here