Home Αθλητικά Πρώτη επίσημη συμμετοχή του Α. Αγρίτη στο ματς Πιερικός – ΑΕΛΚ

Πρώτη επίσημη συμμετοχή του Α. Αγρίτη στο ματς Πιερικός – ΑΕΛΚ

566
0

Την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της ΑΕΛ Καλλονής σε επίσημο αγώνα, πραγματοποίησε ο Ανέστης Αγρίτης στον σημερινό αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πιερικό, μπαίνοντας αλλαγή στη θέση του Ντος Σάντος στο 73′.

Στην 18αδα της Καλλονής ήταν και ο Νίκος Κάλφας, ο οποίος όμως σε αντίθεση με τον Αγρίτη δεν αγωνίστηκε.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ από το Sportlesvos.gr

Τη νίκη με σκορ 1-2 κατέκτησε η ΑΕΛΚ στην Κατερίνη, απέναντι στον Πιερικό, για τη Β’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, όπου οι Καλλονιάτες ανεβοκατέβαζαν διαρκώς ταχύτητα και απόδοση, η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη κατάφερε να φύγει με ισχυρό προβάδισμα από την Πιερία χάρη σε ένα… ανορθόδοξο, κατά λάθος, γκολ του Εμάνουελ Περόνε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με την μπάλα να παίρνει ύψος μετά από μια… στραβοκλωτσιά και να καταλήγει στα δίχτυα του Πατσιογιώργου.

Έστω και έτσι, ο Αργεντίνος “εξιλεώθηκε” για το χαμένο πέναλτι του 64ου λεπτού, όταν ο νεαρός τερματοφύλακας τον είχε “ψάρεψει”, πέφτοντας σωστά στην αριστερή του γωνία.

Είχαν προηγηθεί δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά, με την ΑΕΛΚ να κάνει το 0-1 με κεφαλιά του Γκάσιτς στο 24′ και τον Πιερικό να ισοφαρίζει επίσης με κεφαλιά του Καθάριου στο 32′.

Λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες στην υπόλοιπη διάρκεια του ματς, με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως έκαναν… αγγαρεία, γνωρίζοντας πως θα λύσουν έτσι κι αλλιώς τις διαφορές τους στον επαναληπτικό της Λέσβου, που πιθανότατα θα διεξαχθεί στο Στάδιο “Κώστας Κεντέρης” της Καλλονής.

Στα αξιοσημείωτα του ματς, το ντεμπούτο του Ανέστη Αγρίτη με τη φανέλα της ΑΕΛΚ, καθώς επίσης και η χρησιμοποίηση των Λίμα και Βαλιού από τον Γιάννη Μαντζουράκη, που είχε αποφασίσει εξαρχής να δώσει ανάσες στους βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Συνθέσεις

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πατσογιώργος, Νίκου, Κρουσταλέλης, Ιασωνίδης, Χ. Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Παπατόλιος, Κέρι, Γ. Ιορδανίδης, Μανίκας (69′ Ελευθεριάδης), Καθάριος

ΑΕΛΚ: Χογκ, Κριπιντίρης, Γκάσιτς, Λαμπρόπουλος, Γάλας, Σιλιγαρδάκης, Φαρία (85′ Βαλιός), Βλαστέλλης, Ντος Σάντος (73′ Αγρίτης), Χουάνλου (72′ Λίμα), Περόνε

Βίντεο με τα γκολ

Πηγή: www.sportlesvos.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here