Home Ενημερώσεις Άλλο ένα βραβείο για το ελαιόλαδο Πλωμαρίου «Eirini»

Άλλο ένα βραβείο για το ελαιόλαδο Πλωμαρίου «Eirini»

655
1

Αναδημοσίευση από το Εμπρός. Η οικογένεια Καλαμποκά και το βιολογικό ελαιόλαδο «Eirini» που παράγει και τυποποιεί, βραβεύτηκαν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την ποιοτική παραγωγή ελαιολάδου. Η βράβευσή τους έγινε στο περιθώριο της εκδήλωσης που διοργάνωσε το Υπουργείο για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ. Η απονομή έγινε από τον ειδικό γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρη Ιατρίδη.

Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν σειρά άλλων επιχειρήσεων και επιστημόνων που έχουν αναπτύξει πρωτότυπες ιδέες, είτε στην παραγωγή και τυποποίηση αγροτικών προϊόντων είτε στον τομέα της εφαρμοσμένης έρευνας που υποστηρίζει την αγροτική παραγωγή.
Όλοι οι βραβευθέντες ευχαρίστησαν το Υπουργείο και τον ίδιο τον υπουργό, για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία και την αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλονται από επιστήμονες, αγρότες, συνεταιρισμούς και επιχειρήσεις, για την παραγωγή και προώθηση καινοτόμων αγροδιατροφικών προϊόντων.

eirini-kalampokas

Πηγή: www.emprosnet.gr

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Συγχαρητήρια για την διάκριση.Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται η υψηλή ποιότητα ενός προϊόντος που σέβεται τον καταναλωτή αλλά και την ίδια την πρώτη ύλη ,στην συγκεκριμένη περίπτωση την ελιά,τον φυσικό πλούτο αυτού του τόπου.Συγχαρητήρια επίσης γιατί η οικογένεια που το παράγει μιας και πρόκειτε για οικογενειακή επιχείρηση αποδεικνύει πέρίτρανα ότι η ανεργία μπορεί να αντιμετωπιστεί με επιστροφή στην πρωτογένη παραγωγή.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here