Home Αθλητικά Δεύτερη σερί νίκη της Καλλονής: 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ

Δεύτερη σερί νίκη της Καλλονής: 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ

345
0

Στους 6 βαθμούς έφτασε η ΑΕΛ Καλλονής με τη σημερινή νίκη που πέτυχε με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική της super league. Η ομάδα της Λέσβου αγωνίστηκε “εντός” έδρας στο αχανές ΟΑΚΑ με αρκετούς Λέσβιους φιλάθλους που τη στήριξαν και αυτή τη φορά.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 54’ ο Λεοζίνιο με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Η ΑΕΛΚ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστικές τα δυο σουτ του Μανούσου που το ένα βρήκε στο δοκάρι και το δεύτερο πέρασε λίγο άουτ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο φάνηκαν σημάδια κόπωσης και ο ΠΑΣ υπερείχε αλλά χωρίς ευτυχώς να μπορέσει να σκοράρει.

Για ακόμη ένα παιχνίδι οι Αγρίτης και Κάλφας ήταν εκτός αποστολής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Φαρία (67’ Σιλιγαρδάκης), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Γκαρσία (89’ Βλαστέλλης), Καζάκης (74’ Γκάσιτς)

ΠΑΣ (Σάββας Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος (66’ Στρούνα), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς (76’ Βινσέντο), Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (57’ Γιάκος), Λίλα, Ίλιτς, Βίλα, Τσάβες

Φωτογραφίες και βίντεο

aelk-kosmos-oaka

manousos-kalloni-diaitites

*Φωτογραφίες από το www.onsports.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here