Home Ενημερώσεις Χαράλαμπος Αθανασίου: “Ασφαλτοστρώνεται ο δρόμος Αγιάσου – Πλωμαρίου”

Χαράλαμπος Αθανασίου: “Ασφαλτοστρώνεται ο δρόμος Αγιάσου – Πλωμαρίου”

1381
1

Αναδημοσίευση από το Lesvosnews.gr Ένα όνειρο που παρέμενε ανεκπλήρωτο επί δεκαετίες παίρνει πλέον «σάρκα και οστά». Η ασφαλτόστρωση του οδικού άξονα Αγιάσου – Πλωμαρίου που χρόνια αποτελούσε το διακαή πόθο των Αγιασωτών αλλά και των Πλωμαριτών πρόκειται σύντομα να υλοποιηθεί.

Ο Υπουργός Δικαοσύνης συμπατριώτης μας Χαράλαμπος Αθανασίου ο οποίος παρέστη ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας της Αγιάσου κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας που είχαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι από τον Μητροπολίτη Μυτιλήνης Ιάκωβο ανακοίνωσε ότι εξασφαλίστηκε το απαιτούμενο κονδύλι ώστε να ασφαλτοστρωθεί επιτέλους ο οδικός άξονας Αγιάσου -Πλωμαρίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση αυτή χαροποίησε τους παρευρισκομένους αφού όπως προαναφέραμε το έργο αυτό αποτελούσε ένα μεγάλο όνειρο των Αγαισωτών και των Πλωμαριτών.

Δείτε στο αποκλειστικό βίντεο του LesvosNews.gr τις δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου και του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Νάσου Γιακαλή.

Πηγή: www.lesvosnews.gr

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. 8a exun kai kordela sta egenia? na treksw na vgalw kamia fwtografia an einai….koroidia ala mavrogialourou “8a sas… eksafanisoume”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here