Home Δελτία Τύπου Ανακοίνωση Φορέα Ανάπτηξης: Επιθεωρήθηκε η Παραλία του Αγίου Ισιδώρου από την Ελληνική...

Ανακοίνωση Φορέα Ανάπτηξης: Επιθεωρήθηκε η Παραλία του Αγίου Ισιδώρου από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης

469
6

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα περατώθηκε με επιτυχία η επιθεώρηση της παραλίας του Αγίου Ισιδώρου, από την
αρμόδια αρχή (Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης), για την διατήρηση της Γαλάζιας Σημαίας.
Επειδή όμως προσωρινά τα χρέη ναυαγοσώστη εκτελούνται από ιδιώτη εθελοντή, η παραπάνω αρχή ζήτησε να
υποσταλεί η σημαία μέχρι την επίσημη πρόσληψη, από τον Δήμο Λέσβου, ναυαγοσώστη με όλα τα απαιτούμενα προσόντα.

Σχετική ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της παραλίας. Ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου είναι περήφανος που συνέβαλε στην κατάλληλη προετοιμασία της παραλίας με εθελοντική εργασία και υλικά.

Επίσης καθαρισμοί και άλλες δράσεις έλαβαν και λαμβάνουν χώρα σε συνεργασία του Φορέα με ομογενείς από την Αυστραλία και με χρησιμοποίηση μέρους των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν στην Μελβούρνη για αυτό τον σκοπό.
Μεταξύ των δράσεων ήταν η προετοιμασία της παραλίας του Αγίου Ισιδώρου και η παράδοση στην Δ.Ε. Πλωμαρίου 65 λαμπτήρων διαφόρων τύπων και 21 εκιννητών για να αντικατασταθούν καταστραμμένοι λαμπτήρες/εκιννητές του δημοτικού φωτισμού στην πόλη μας.

Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες με άλλη ανακοίνωσή μας.

Facebook comments:

6 COMMENTS

  1. Δε θα έπρεπε να είναι περήφανος ο φορέας για αυτή την εξέλιξη γιατί δεν διαφέρει σε κάτι η τωρινή κατάσταση από την προπέρσινη που πάλι είχαν έρθει από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και βρήκαν παρόμοια εικόνα με τον Γρηγόρη Μωραΐτη να εκτελεί χρέη ναυαγοσώστη, τότε ο Αντιδήμαρχος κ. Πολίτης πανηγύριζε, τελικά την επόμενη χρονιά η παραλία έχασε τη γαλάζια σημαία διότι δεν υπήρχε ο ναυαγοσώστης που έπρεπε. Απλά τα πράγματα. Αν δεν το έχετε καταλάβει είναι 6 Αυγούστου σήμερα.

  2. Τα καθρεφτάκια και οι χάντρες πότε θα μοιραστούν στους ιθαγενείς?Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη ανακοίνωση σας για το ”τεράστιο” έργο που ”φιλανθρωπικά” προσφέρετε.

  3. Καλή η διαφήμιση αλλά ο φορέας ας ρίξει μια ματιά στο Μόλυβο και τι συμφωνία έκλεισαν αυτοί με την rayanair , για να φέρουν τουρισμό στη περιοχή τους.
    Συμφωνώ απόλυτα με τους παραπάνω.. Ανάπτυξη δεν είναι η μπλε σημαία που άλλωστε υπήρχε από πολλά χρόνια πριν,

  4. Ρε admin, το γράφεις κιόλας! “Ο Φορέας Ανάπτυξης Πλωμαρίου είναι περήφανος που συνέβαλε στην κατάλληλη προετοιμασία της παραλίας με εθελοντική εργασία και υλικά.” Με εθελοντική εργασία και υλικά.. Που κολλάνε τα υπόλοιπα;;;; Για anonymous και tempest: Το ένα σας βρωμάει το άλλο σας ξινίζει.. Εσείς τί κάνετε για το Πλωμάρι πέραν του να κράζετε;;;;

  5. Είναι ανακοίνωση του Φορέα όχι δικό μου κείμενο.
    Εγώ απλώς λέω τη γνώμη μου.

  6. Προφανώς και είναι κείμενο του φορέα, δεν είπα το αντίθετο. Απλά κι εγώ σου τόνισα ότι μιλάει για το ότι συμβάλαμε στον καθαρισμό της παραλίας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here