Home Πολιτικά Στο νοσοκομείο ο βουλευτής Λέσβου Νίκος Σηφουνάκης – Θα μεταβεί στη Βουλή...

Στο νοσοκομείο ο βουλευτής Λέσβου Νίκος Σηφουνάκης – Θα μεταβεί στη Βουλή μόνο για να ψηφίσει το Πολυνομοσχέδιο

816
2

Αναδημοσίευση από το Parapolitika.gr Μετρούν τα κουκιά στην κυβέρνηση για την ψηφοφορία. Σε συναγερμό έχουν μπει τα επιτελεία των κομμάτων για την αποψινή ψηφοφορία στη Βουλή αφού η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου κρέμεται σε μία λεπτή κλωστή. Δύο απουσίες μειώνουν την κοινοβουλευτική δύναμη των δύο κομμάτων της κυβέρνησης από το 155 στο 153. Ο Νίκος Σηφουνάκης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Ταυτόχρονα ο Δημήτρης Κυριαζίδης της ΝΔ βρίσκεται στη Δράμα για την κηδεία της μητέρας του και κάνει αγώνα δρόμου για να βρεθεί στην Αθήνα.

Στο newpost.gr διαβάζουμε:

Ψηφοφορία και πίσω στο νοσοκομείο ο Σηφουνάκης

Για 10 μόλις λεπτά θα μεταβεί στο κοινοβούλιο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης προκειμένου να ψηφίσει. Ο κ. Σηφουνάκης λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας, ωστόσο εξαιτίας της κρισιμότητας της ψηφοφορίας τελικά θα μεταβεί στη Βουλή μόνο για να δώσει την ψήφο του και θα επιστρέψει στο νοσοκομείο.

Πηγή: www.parapolitika.gr & www.newpost.gr

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. Συγχαρητήρια!! Να τον χαιρόμαστε!! Περαστικά μας!!! Όλους αυτούς που μας κυβερνούν, πότε θα τους βγάλουμε σε διαθεσιμότητα-απόλυση άραγε;

  2. Αγωνιστής από παλιά ο νίκος,πάντα στο καθήκον!
    Στριχλίνη!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here