Home Ενημερώσεις Βίντεο: Παραιτήθηκε ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος – Όσοι έχουν @@ ας...

Βίντεο: Παραιτήθηκε ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος – Όσοι έχουν @@ ας με ακολουθήσουν!

2029
8

Αν ισχύει η είδηση που μετέδωσε το Mega Channel τότε μιλάμε για μια βόμβα. Όπως μας ενημέρωσε συμπολίτης μας, στις σημερινές ειδήσεις του γνωστού καναλιού της Αθήνας, ειπώθηκε ότι ο Δημήτρης Βουνάτσος καθώς και άλλοι δήμαρχοι από διάφορες περιοχές της χώρας μας, έθεσαν την παραίτηση τους στο συνέδριο της ΚΕΔΕ. Αναμένονται νεότερες πληροφορίες…

Βάζουμε ερωτηματικό στον τίτλο μέχρι να επιβεβαιωθεί πλήρως η πληροφορία. Βέβαια άλλους περιμέναμε να παραιτηθούν ειδικά εδώ στο Πλωμάρι και τελικά παραιτείται ο ίδιος ο Δήμαρχος; Άλλωστε πολλές φορές έχουν παραιτηθεί οι δημοτικοί μας σύμβουλοι και μετά ανακάλεσαν…

Νεότερη ενημέρωση και επιβεβαίωση στο παρακάτω βίντεο:
Βίντεο από το newsit.gr από το σημερινό συνέδριο της ΚΕΔΕ – Ακατάλληλες δηλώσεις… όποιος έχει αρχ…. ας με ακολουθήσει είπε ο Δήμαρχος Λέσβου.

Στο site aftodioikisi.gr Διαβάζουμε: Δημήτρης Βουνάτσος:«Όποιος έχει @ρχίδι@ να παραιτηθεί»

Με τη φράση «Όποιος έχει αρχ….α να παραιτηθεί» έκλεισε την ομιλία του ο δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος, προκαλώντας έντονα χειροκροτήματα από τους εργαζόμενους που βρίσκονταν στο ακροατήριο αλλά και την αντίδραση της δημάρχου Αγίου Δημητρίου Μαρίας Ανδρούτσου: «Να ανακαλέσει ο κ. Βουνάτσος γιατί προσβάλει εμάς τις λίγες γυναίκες δημάρχους».

Πάντως, ο Δημήτρης από τη Λέσβο όχι μόνο δεν ανακάλεσε αλλά έθεσε στη διάθεση της ΚΕΔΕ την παραίτησή του, ζητώντας το ίδιο να κάνουν και οι υπόλοιποι με προεξάρχοντες τους δημάρχους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το aftodioikisi.gr.

Επίσης διαβάζουμε στο newsbeast.gr για το συνέδριο της ΚΕΔΕ που είναι σε εξέλιξη, με θέμα συζήτησης το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου οικονομικών.

Πρόταση για «λουκέτο» στους δήμους ως την Τετάρτη Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της ΚΕΔΕ

Την αναστολή της λειτουργίας των δήμων από την ερχόμενη Δευτέρα, 15 Ιουλίου έως και την Τετάρτη, 17 Ιουλίου, οπότε θα τεθεί σε ψηφοφορία το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, πρότεινε κατά την έκτακτη συνέλευση της ΚΕΔΕ, ο πρόεδρος της Ένωσης, Κ. Ασκούνης.

Συγκεκριμένα, πρότεινε να λειτουργήσουν μόνο οι κοινωνικές δομές, με εξαίρεση την Τρίτη, 16 Ιουλίου, παραμονή της ψήφισης του νομοσχεδίου.

Ειδικά στους τουριστικούς δήμους θα δοθεί η δυνατότητα να αποφασίσουν κατά βούληση εάν θα κλείσουν ή όχι τις δομές τους. Την ημέρα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου η ΚΕΔΕ προτείνει συγκέντρωση αιρετών και πορεία προς τη Βουλή.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ ζήτησε την απόσυρση του νομοσχεδίου, σοβαρή και αποτελεσματική κινητικότητα σε όλο το εύρος της δημόσιας διοίκησης και δημιουργία πλατφόρμας για ενδοδημοτική κινητικότητα. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει πρόταση για επ’ αόριστον λουκέτο των δήμων και παραιτήσεις δημάρχων.

Εάν το νομοσχέδιο ψηφιστεί ως έχει στα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, η ΚΕΔΕ θα συγκαλέσει έκτακτο συνέδριο, στο οποίο θα γίνει αποτίμηση της κατάστασης και θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

«Αν το νομοσχέδιο ψηφιστεί θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο ακόμη και ακραίων παρεμβάσεων, όπως οι μαζικές παραιτήσεις δημοτικών συμβουλίων σε όλη τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Facebook comments:

8 COMMENTS

  1. Παραιτήθηκε ´η δεν παραιτήθηκε έχει ΑΚΕΡΑΙΑ την ευθύνη για το ´μπάχαλό´ του Δήμου Λέσβου- και πρέπει να λογοδοτήσει για την οικτρή κατάσταση όλης της Λέσβου-μαζί του και οι παντοιοτρόπως υποστηρικτές του ενός Δήμου τέρατος, γνωστα ονόματα …βουλευτές, πολιτευτές κλπ ´παράγοντες´ της Λέσβου.

  2. Ξενάκη, αμα έχεις @@ ακολούθα και συ τον δήμαρχο…

  3. Γεια σου ρε Μήτσο Αρχιδήμαρχε Λέσβου…

  4. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑΣ.
    ΑΠ’ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΠΟΥΝ “ΔΗΜΑΡΧΙΔΗ” ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΟΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ!

  5. υποβάλω από τώρα στη διάθεση του Προεδρίου την πολιτική μου παραίτηση
    Τάδε έφη “Δήμαρχος Λέσβου;”Βουνάτσος ακόμα μιά χοντρο@@@@@ του γελοίου που υποδύεται το Δήμαρχο .
    Ακούς εκεί πολιτική μου παραίτηση!!!!
    βρήκαμε τώρα κοντά στο “πολιτικό κόστος”
    “πολιτικός απατεώνας” “πολιτικός ψεύτης ” και τόσα άλλα “πολιτικός…” και την πολιτική παραίτηση.
    Ουστ ρε α λ(η)ιτικοί
    αλλά αν είχες τα @@@@@@ θα είχες παραιτηθεί από την πρώτη μέρα που ανέλαβες Δήμαρχος τέρας (του Δήμου εννοώ) τώρα ουλ ‘ οι πουιτσί(ποντικοί) πδούν απ του βαπόρ π’ παγαίν’ στου πάτου κουρσούν’ δυό δυό παραιτήσεις συμβούλων ,αντι-δημάρχων κλπ
    ΟΥΣΤ

  6. Έλα ρε Ξενάκη μη τσιμπάς, πλάκα σου έκανα!

  7. Στην αρχιδολογία πρώτοι είμασται και στο πέσιμο σε όποιον μας αμφισβητεί επίσης.
    Επί της ουσίας στα φοβερά που συμβαίνουν,τίποτα.
    Επώνυμοι τσάτσοι της ΚΑΘΕ εξουσίας,έμποροι της διανόησης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here