Home Ενημερώσεις Φρίκη !!! Με φόλες στον Ταξιάρχη Μανταμάδου εξόντωσαν δύο σκυλάκια

Φρίκη !!! Με φόλες στον Ταξιάρχη Μανταμάδου εξόντωσαν δύο σκυλάκια

275
0

Συνεχίζονται οι δολοφονίες ζώων στο Μανταμάδο Λέσβου. Αυτή τη φορά κάποιοι εγγληματίες εξόντοσαν δυο σκυλιά ρίχνοντας φόλες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και στο Πλωμάρι έχουν δηλητηριαστοί σκυλιά τις προηγούμενες εβδομάδες. Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό παρακαλώ να μας ενημερώση με e-mail στην διεύθηνση info@plomarinews.gr

Το σχετικό δημοσίευμα από το Lesvosnews.gr

Φρίκη !!! – Με φόλες στον Ταξιάρχη Μανταμάδου εξόντωσαν δύο σκυλάκια

Η βαρβαρότητα κάποιων ανεγκέφαλων εις βάρος των ζώων στην περιοχή του Μανταμάδου συνεχίζεται, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και ολόκληρη η Λέσβος, να δυσφημίζονται παγκοσμίως.

Δύο άτυχα σκυλάκια βρέθηκαν δηλητηριασμένα με φόλες από προσκυνητή χθες στις 00.70 το πρωί, στον περιβάλλοντα χώρος της εκκλησίας του Ταξιάρχη Μανταμάδου,

Μάλιστα το ένα βρέθηκε νεκρό μέσα σε μία λίμνη αίματος, δίπλα ακριβώς από την έξοδο του ναού.

Κι αυτή τη φορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, για ζημιές που μπορεί να προξένησαν στους αγρότες ή στους κτηνοτρόφους, τα δύο άτυχα σκυλάκια.

Η αστυνομική διεύθυνση Λέσβου πρέπει να επιληφθεί άμεσα του θέματος και να βρει τους δράστες της αποτρόπαιας αυτής πράξης.

Και μπορεί να φτάσει πολύ εύκολα στους δράστες, αφού τα δύο περιστατικά έγιναν εντός του χώρου της Μονής, ο οποίος ως γνωστόν παρακολουθείται και καταγράφεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Σήμερα κιόλας πρέπει να ζητήσει την κασέτα με το υλικό και αφού εντοπίσει τους δράστες, να τους συλλάβει και να τους παραδώσει στη δικαιοσύνη.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here