Home Άρθρα Ευχάριστα νέα: Στον «αέρα» και πάλι η φωνή του Αιγαίου, το Αρχιπέλαγος

Ευχάριστα νέα: Στον «αέρα» και πάλι η φωνή του Αιγαίου, το Αρχιπέλαγος

386
0

Όπως έγινε γνωστό από εχθές, ο τηλεοπτικός σταθμός “Αρχιπέλαγος” του Βορείου Αιγαίου και της Λέσβου θα αρχίσει να εκπέμπει ξανά. Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο κανάλι έδειχνε πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Πλωμάρι και τα προβλήματα του, μας έδινε συχνά βήμα και στήριξε επίσης τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του Πλωμαρίου, την εποχή που είχε αποφασιστεί η κατάργηση της ΔΟΥ και του ΙΚΑ της περιοχής μας.

Το σχετικό δημοσίευμα από το lesvosnews.gr

Έπειτα από ένα διάστημα περίπου πέντε μηνών το Περιφερειακό Τηλεοπτικό Κανάλι «Αρχιπέλαγος» έρχεται ξανά στους τηλεοπτικούς σας δέκτες.

Ως γνωστόν το Εθνικό Ραδιοσυμβούλιο Τηλεόρασης είχε αφαιρέσει την άδεια του σταθμού λόγω προβλήματος που ισχυριζόταν ότι υπήρχε με μία μέτοχο του «Αρχιπελάγους» και την ορθότητα μεταβίβασης των μετοχών της.

Το Εθνικό Ραδιοσυμβούλιο Τηλεόρασης εξετάζοντας τα στοιχεία που προσκόμισε η εταιρεία αποφάνθηκε ότι όλα είχαν γίνει νόμιμα και φυσικά δεν συνέτρεχε λόγος αφαίρεσης της αδείας του καναλιού.

Έτσι με νεότερη απόφασή του ανακάλεσε την διακοπή λειτουργίας του «Αρχιπελάγους» το οποίο ετοιμάζεται πλέον για να επανέλθει στις οθόνες των τηλεοράσεών μας δριμύτερο.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του καναλιού το «Αρχιπέλαγος» θα εκπέμψει αρχικά μία ενημερωτική κάρτα και μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσει να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς εκπομπών.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here