Home Ενημερώσεις Εικόνες ντροπής στο Πλωμάρι λόγω της αδιαφορίας κάποιων

Εικόνες ντροπής στο Πλωμάρι λόγω της αδιαφορίας κάποιων

767
3

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε βγήκαν το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής. Τα σκουπίδια που συσσωρεύτηκαν τις τελευταίες μέρες δημιούργησαν ένα βουνό δυσοσμίας. Έπρεπε να τηλεφωνήσουμε στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Ηλία Κουνιαρέλη λόγω των έντονων παραπόνων συμπολιτών μας, για να πάρουν μπρος και να πάει τελικά το απορριμματοφόρο λίγη ώρα πριν νυχτώσει, μόνο με τον οδηγό του ο οποίος μαζί με τη βοήθεια όσων βρεθήκαμε εκεί να γίνει μια προσπάθεια να μαζευτούν μερικά σκουπίδια… Τα υπόλοιπα μαζεύτηκαν σήμερα.

Δεν εξετάζουμε τώρα ποιος φταίει, ο ένας τα ρίχνει στον άλλον, έπρεπε όμως ειδικά τώρα που έχει έρθει κόσμος και αρκετοί τουρίστες περνάνε για να πάνε για μπάνιο στο Αμμουδέλι και βλέπει αυτή την εικόνα, να βρεθεί άμεση έστω προσωρινή λύση.

Το πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Γίνεται το Πλωμάρι ρεζίλι στους ξένους και στους Έλληνες τουρίστες αλλά και δεν είναι σωστό να υπάρχει αυτή η κατάσταση και για εμάς τους ντόπιους.

Πάντως ο Δήμαρχος δεν ήρθε στου επιτάφιους τη Μεγάλη Παρασκευή.

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. Γιατι να ερθει?? για να του φωναζουνε μερικοι ουουουουουουου?? να ακουσει το ευχαριστω που επελεξε το πλωμαρι και το τιμησε με την παρουσια του?? κανεις δεν αναγνωριζει την προσφορα του στο πλωαρι και στο νησι ολοκληρο….

  2. Η εικόνα των σκουπιδιών στο συγκεκριμένο σημείο είναι γνωστή σε όλους αλά, εκτός από τις υποχρεώσεις του Δήμου να πράξει τα αυτονόητα, έχουμε και εμείς υποχρεώσεις.Πολλά καταστήματα χρησιμοποιούν τις άδειες χαρτόκουτες αντί για σακκούλες σκουπιδιών, αναμειγνύοντας έτσι οικιακά με ανακυκλώσιμα υλικά. Το πιο σοβαρό όμως που παρατήρησα τις τελευταίες ημέρες ήταν η απρόρριψη σάκκων με υπολείματα σφαγίων, ενέργεια που αφορά την υγεία όλων μας και όποιοι το έπραξαν πρέπει να συνειδοποιήσουν την σοβαρότητα της πράξης τους και να μην την επαναλάβουν. Ο φορέας ανάπτυξης Πλωμαρίου ενεργεί για μια προσωρινή λύση στο πρόβλημα και σαν πρώτο βήμα έχει τσιμεντοστρώσει την περιοχή που συγκεντρώνονται τα απορρίμματα και ελπίζουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα την επόμενη εβδομάδα που για να επιτύχει φυσικά χρειάζεται την συνεργασία των καταστημάτων του κέντρου.
    Καλή Ανάσταση.

  3. Στο συγκεκριμένο σημείο, όπως και σε όλα τα άλλα σημεία, που πετάμε τα σκουπίδια αυτό το χάλι δεν υπήρχε ΠΟΤΕ. Μόνο επί ημερών αυτών των ακατανόμαστων που μας εξουσιάζουν σήμερα. Όλα τα προηγούμενα χρόνια, τουλάχιστον, τα σκουπίδια από τους κάδους μαζεύονταν σε καθημερινή βάση. Ποτέ δεν θυμάμαι να υπάρχουν σκουπίδια πάνω από 2 μέρες (Σαββατοκύριακο).
    Τις δικαιολογίες που λένε οι ανεύθυνοι που είναι στις θέσεις των αποφάσεων, δήθεν ότι οι οδηγοί δουλεύουν πιο λίγες ώρες και κάτι άλλες σαχλαμάρες δεν γίνεται να σταθούν αφού το πρόβλημα της αποκομιδής των σκουπιδιών παρουσιάστηκε στις μέρες τους.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here