Home Αστυνομικό Δελτίο Θανάσιμος τραυματισμός 25χρονου σε τροχαίο στο Πέραμα Γέρας

Θανάσιμος τραυματισμός 25χρονου σε τροχαίο στο Πέραμα Γέρας

444
0

Σήμερα (27-04-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε επαρχιακή οδό, στο Πέραμα της Λέσβου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 26χρονο ημεδαπό, συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλο μοτοποδήλατο, οδηγούμενο από έναν 25χρονο ημεδαπό, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του δικυκλιστή και τον ελαφρύτερο τραυματισμό του 26χρονου οδηγού του αυτοκινήτου.

Οι οδηγοί των δύο οχημάτων μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο», όπου λίγο αργότερα, ο 25χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας Λέσβου .

Άλλες ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο Λέσβου:

Πυρκαγιά σε όχημα 33χρονης στη Μυτιλήνη

Την 27-04-2013 τα ξημερώματα, στη Μυτιλήνη, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 33χρονης ημεδαπής, με συνέπεια να υποστεί υλικές ζημιές.
Η φωτιά κατασβήστηκε λίγη ώρα αργότερα, από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία διενεργεί την προανάκριση.

Ζωοκλοπή στο Πολιχνίτο, έκλεψαν δυο αρνιά ενόψει Πάσχα;

Την 26-04-2013 το βράδυ, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πολιχνίτου Λέσβου, ζωοκλοπή σε βάρος ενός ημεδαπού ηλικίας 53 ετών, στον Πολιχνίτο.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, άγνωστοι δράστες, βραδινές ώρες της 25/26-04-2013, μπήκαν σε περιφραγμένο αγρόκτημα ιδιοκτησίας του 53χρονου, στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσαν δύο (2) αρνιά συνολικής αξίας 200 ευρώ περίπου.
Διενεργείται προανάκριση.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here