Home Ενημερώσεις Δημοψήφισμα στη Λέσβο τον Ιούνιο για τον Καλλικράτη από το «Κίνημα Πολιτών...

Δημοψήφισμα στη Λέσβο τον Ιούνιο για τον Καλλικράτη από το «Κίνημα Πολιτών για την Ανάπτυξη της Λέσβου»!

373
0

Το είχε εξαγγείλει το 2010 προεκλογικά ο Δήμαρχος Δημήτρης Βουνάτσος. “Δημοψήφισμα για τον Καλλικράτη στη Λέσβο” είχε πει. Όμως κάπου στη διαδρομή του ως Δήμαρχος Λέσβου …το ξέχασε! Έρχεται όμως τώρα ο Άρης Ελευθερίου και το «Κίνημα Πολιτών για την Ανάπτυξη της Λέσβου» και το κάνει πράξη!

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή του Στράτου Σαλαβού ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ που θα μεταδοθεί την Δευτέρα το βράδυ, ο πετυχημένος πρώην Δήμαρχος Καλλονής, αποκαλύπτει πως το περίφημο δημοψήφισμα θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο από το Κίνημα Πολιτών. Οπως ανέφερε, δεν έχει ακόμα διαμορφωθεί το τελικό ερώτημα όμως έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί με συνεργασία από τους κατά τόπους Προέδρους των χωριών.
Στην ίδια συνέντευξη του ο Άρης Ελευθερίου ασκεί σκληρή κριτική στον Δημήτρη Βουνάτσο λέγοντας ότι δεν φταίει μόνο ο Καλλικράτης αλλά και το πρόσωπο που διοικεί τον Δήμο.
Περιγράφει τους στόχους που έχει το «Κίνημα Πολιτών για την Ανάπτυξη της Λέσβου και αρνείται ότι αυτό θα είναι το όχημα της επανόδου του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη τη Δευτέρα στις 10 το βράδυ στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ και στην εκπομπή ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ με το Στράτο Σαλαβό

Πηγή: www.lesvospost.com και Radio Lesvos News

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here