Home Ενημερώσεις Νέος Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου ο Κώστας Φραγκόπουλος

Νέος Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου ο Κώστας Φραγκόπουλος

1043
3

Ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Δημήτρης Βουνάτσος, όρισε νέο Αντιδήμαρχο Πλωμαρίου τον Κώστα Φραγκόπουλο, ο οποίος είχε διατελέσει δήμαρχος Θερμής επί μια οκταετία, παράληλα είναι και Αντιδήμαρχος ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Στη φωτογραφία είναι ο πρώτος από αριστερά, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Ηλία Κουνιαρέλλη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας κ. Κώστα Μουτζούρη με τους οποίους εχτές Τετάρτη στο Πλωμάρι επιθεώρησε εργασίες στα αντλιοστάσια του βιολογικού.

Του ευχόμαστε καλή αρχή στο δύσκολο έργο του.

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. […] Ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Δημήτρης Βουνάτσος, όρισε νέο Αντιδήμαρχο Πλωμαρίου τον Κώστα Φραγκόπουλο, ο οποίος είχε διατελέσει δήμαρχος Θερμής επί μια οκταετία, παράληλα είναι και Αντιδήμαρχος ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣτη φωτογραφία είναι ο πρώτος από αριστερά, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Ηλία Κουνιαρέλλη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας κ. Κώστα Μουτζούρη με τους οποίους εχτές Τετάρτη στο Πλωμάρι επιθεώρησε εργασίες στα αντλιοστάσια του βιολογικού.Του ευχόμαστε καλή αρχή στο δύσκολο έργο του.  […]

  2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ;ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ.ΜΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΡΟΛΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ.ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΥΝΑΤΣΟΣ ΔΕΝ ΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.Η ΟΥΡΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑ.Ε! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ.ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ………….

  3. kala kai kanei o proedros plomariou kai odigei to autokinito apo tin stigmi pou pigainei se douleies tou dhmou. kai exei dwsei xrimata apo tin tseri tou!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here